Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Love Quiz για ζευγάρια: Απαντήστε μαζί τις ερωτήσεις και δείτε αν ταιριάζετε!


Κάθε φορά κάνεις τα Love tests μόνη και βγάζεις τα συμπεράσματα για τον αγαπημένο σου. Ε, λοιπόν μάλλον λογαριάζεις χωρίς τον ξενοδόχο. Τη δική του άποψη για τη σχέση σας τη ρώτησες ποτέ; Μήπως αυτή τη φορά να καθήσεις και να απαντήσεις δίπλα του τις ερωτήσεις; Αυτό το τεστ είναι για δύο, όπως και κάθε ερωτική σχέση!

Κάνε το Love Couple Test και μάθε αν η σχέση σας είναι η ιδανική. 


Βρίσκεστε στο club και διασκεδάζετε με φίλους! Πόσο συχνά θα σκύψει ο ένας στο 
αυτί του άλλου και θα του ψιθυρίσει “Σ'αγαπώ”;
  1. Όλη την ώρα. Αφού οι φίλοι μας παρεξηγούνται με τόσα “σορώπια”
  2. Σπάνια! Δεν είμαστε τόσο του γούτσου – γούτσου
Πότε ήταν η τελευταία φορά που τσακωθήκατε πολύ έντονα;
  1. Ούτε που θυμάμαι. Δεν τσακωνόμαστε συχνά
  2. Πριν από μερικές ημέρες. Αγάπη δίχως πείσματα δεν έχει νοστιμάδα
Πόσο πολύ πιστεύετε ότι ταιριάζετε;
  1. Πάρα πολύ! Είναι εντυπωσιακό πως κάθε φορά σκεφτόμαστε τα ίδια πράγματα
  2. Η σχέση μας στηρίζεται περισσότερο στο πάθος. Δεν έχεις ακούσει που λένε τα αντίθετα έλκονται;
Πιστεύετε πως είσαι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλο;
  1. Φυσικά! Είναι το πρώτο πράγμα που πέρασε από το μυαλό και τον δύο με το που συναντηθήκαμε
  2. Είναι πολύ πιθανό. Αν και είμαστε φτιαγμένοι από άλλη πάστα τα βρίσκουμε στο κρεβάτι
Πόσο συχνά ζηλεύει ή υποπτεύεται ο ένας τον άλλο;
  1. Αυτό δεν συμβαίνει σχεδόν ποτέ. Όταν έχεις εμπιστοσύνη στον άλλο, δεν σου μπαίνουν υποψίες
  2. Είναι φορές που έχει γίνει και ο ένας και ο άλλος πράσινος από τη ζήλια του. Για αυτό και δεν βγαίνει ποτέ κανείς μόνος του
Είσαι σε θέση να καταλάβεις τη διάθεση του άλλου μόνο και μόνο από τη φωνή ή από μια και μόνη ματιά;
  1. Πολλές φορές
  2. Αν δεν συζητήσεις με τον άλλο πως θα καταλάβεις πως κάτι τον απασχολεί;
Όταν είστε μαζί, αισθάνεστε πως ο χρόνος τρέχει σαν νερό;
  1. Έχουμε περάσει βραδιές ολόκληρες αγκαλιά, σαν να ήταν μόλις 5 λεπτά
  2. Όχι ιδιαίτερα. Υπάρχουν και φορές που μοιάζουν πολύ βαρετές


αποτελέσματα

Περισσότερα Α

Εμείς ταιριάζουμε, σαν δυο σταγόνες ίδιες μοιάζουμε!
Ο ένας συμπληρώνει την κουβέντα του άλλου. Μπορείτε να καταλάβετε τι απασχολεί το ταίρι σας σε χρόνο μηδέν. Στη σχέση σας αυτή δεν χωρούν ζήλιες και εγωισμοί, αφού νιώθετε ολοκληρωμένοι μόνο μέσα από την ευτυχία του άλλου. Μια σχέση ονειρική σαν εκείνες που θα ήθελαν όλοι να έχουν σε αυτήν τη ζωή. Καλό είναι βέβαια να προσπαθείτε να έχετε και ζωή έξω από τη σχέση σας. Είναι σημαντικό για να παραμείνετε ο εαυτός σας και να ανανεώνετε συνεχώς την ωραία σας σχέση!

Περισσότερα Β

Σαν το σκύλο με τη γάτα!
Κλασική περίπτωση ζευγαριού που μαζί δεν κάνουνε και χώρια δεν μπορούνε. Δεν μπορείτε να βρείτε ένα λεπτό ησυχίας, να καθήσετε ήρεμα κι ωραία ο ένας στην αγκαλιά του άλλου. Όλο και κάτι θα προκύψει, μια κουβέντα και θα καταλήξετε πάλι να σκοτώνεστε λίγο πριν καταλήξετε και πάλι στο κρεβάτι. Πολλές φορές είναι αυτή ή έντονη αντίθεση που δίνει ζωή στη σχέση. Θα έπρεπε όμως ίσως να ψάξετε και για άλλα στοιχεία  πέρα από το πάθος και την αντιπαλότητα που σας δένουν, γιατί αυτά κάποια στιγμή θα τελειώσουν. Και μην ξεχνάς, κανείς ανθρωπος δεν αντέχεις για πολύ καιρό με  όλες του τις αισθήσεις τεταμένες σαν να περιμένει να αποκρούσει επίθεση! Θα καταρρεύσει...

πηγή:www.tlife.gr

Raxevsky Φθινόπωρο/Χειμώνας 2011-2012












Coffee Scrub κατά της κυτταρίτιδας!



Η καφεΐνη ενισχύει το μεταβολισμό του λίπους και μειώνει το πρήξιμο στις προβληματικές περιοχές ώστε το δέρμα να γίνεται σταδιακά λείο και απαλό! Εφαρμόστε 2-3 φορές την βδομάδα.

Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

Σπιτική κρέμα για να διατηρήσετε το μαύρισμα όλο το χειμώνα


Βάλτε στο μπλέντερ 3 καρότα και φτιάξτε χυμό. Σε μπεν μαρί ζεστάνετε 10 cl λάδι σιταρόσπορου / σιτέλαιο και λιώστε μέσα 5 γρ. βαζελίνη. Βγάλτε από την φωτιά και προσθέστε το ζουμί από τα καρότα. Ανακατέψτε να γίνει το μείγμα ομοιογενές. Αφήστε να κρυώσει και βάλτε την κρέμα σε βαζάκι. Απλώνετε την κρέμα μία φορά την ημέρα στο σώμα και το πρόσωπο για να διατηρηθεί το χρώμα.

Επίσης μπορείτε να δοκιμάστε τα διάφορα προϊόντα αλόης που υπάρχουν στην αγορά και είναι αποτελεσματικά.

Σπιτική κρέμα για να διατηρήσετε το μαύρισμα όλο το χειμώνα


Βάλτε στο μπλέντερ 3 καρότα και φτιάξτε χυμό. Σε μπεν μαρί ζεστάνετε 10 cl λάδι σιταρόσπορου / σιτέλαιο και λιώστε μέσα 5 γρ. βαζελίνη. Βγάλτε από την φωτιά και προσθέστε το ζουμί από τα καρότα. Ανακατέψτε να γίνει το μείγμα ομοιογενές. Αφήστε να κρυώσει και βάλτε την κρέμα σε βαζάκι. Απλώνετε την κρέμα μία φορά την ημέρα στο σώμα και το πρόσωπο για να διατηρηθεί το χρώμα.

Επίσης μπορείτε να δοκιμάστε τα διάφορα προϊόντα αλόης που υπάρχουν στην αγορά και είναι αποτελεσματικά.

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Balsamic strawberry daiquiri

Όταν η φράουλα συναντά το αλκοόλ και το μπαλσάμικο




Θα χρειαστείτε:
40ml Bacardi
30 ml πουρέ φρέσκιας φράουλας
15 ml ξύδι μπαλσάμικο
1 φράουλα
Εκτέλεση:
Χτυπάτε σε σέικερ με πάγο
Σουρώνετε σε ποτήρι cocktail
Για να βάλετε ζάχαρη στο χείλος του ποτηριού, το γυρίζετε ανάποδα υγρό πάνω σε ένα πιατάκι γεμάτο ζάχαρη
Διακοσμείτε με μια φράουλα


Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

έκτρωση: πραγματική ιστορία !


Ήταν μια οικογένεια με 2 παιδιά που τα μεγάλωναν λιτά με τα απολύτως απαραίτητα.Τα πάντα στο σπίτι τους ήταν μετρημένα γιατί η οικονομική κατάσταση του τότε καιρού δεν επέτρεπε πολυτέλειες αλλά ούτε και περίσσια.

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Πες μου τι ζώδιο είναι να σου πω πως θα τον κρατήσεις!


Τον κυνήγησες, τον διεκδίκησες, τον φλέρταρες και τώρα θέλεις να μάθεις πως θα τον κάνεις να μείνει για πάντα κοντά σου...

Κριός
Επειδή ο Κριός ζει για το κυνήγι, το φλερτ και το σεξ και σιχαίνεται τη ρουτίνα, αν έχεις σκοπό να μείνεις μαζί του για καιρό, ξεσκόνισε το κουτί με τις εκπλήξεις σου. Δύο εισητήρια για το Γκραν Πρι της Μόντσα είναι διεγερτικά. Αν του προσφέρεις και την εμπειρία της ελεύθερης πτώσης από αεροπλάνο περίμενε πρόταση γάμου. Από εκεί και πέρα θα πρέπει να είσαι έτοιμη ανά πάσα στιγμή για σεξ, καθώς οι ορμόνες του λειτουργούν με τρόπο που ποτέ δεν γνωρίζεις πότε θα είναι έτοιμες να εκραγούν. 

Ταύρος
Δεν έχεις κάποια δύσκολη αποστολή, αφού είναι ο άντρας που του αρέσει η διάρκεια σε μία σχέση. Εκτιμά την καθημερινή σας επαφή γι’ αυτό δεν θα έλεγε όχι αν δουλεύατε στην ίδια πολυεθνική και συναντιόσασταν κάθε μεσημέρι στο ασανσέρ, στο δρόμο, για lunch break. Η συνήθεια είναι τρόπος ζωής οπότε ίσως να ήταν καλό να ασχοληθείς με ένα χόμπυ του. Αν αισθάνεσαι ήδη να πνίγεσαι σε μια θάλασσα μονοτονίας, πριν αποφασίσεις να τον πνίξεις με μία σακούλα γύρω από το λαιμό του, καταρχάς θυμήσου την ομορφιά αυτού του ατόμου και εν συνεχεία χρησιμοποίησε νέα ενδιαφέροντα στη ζωή του ως σωσίβια της σχέσης σας. Κάποια εκδρομή με νοικιασμένο πολυτελές αυτοκίνητο, μία συνδρομή σε περιοδικό που ασχολείται με πολυτελή αντικείμενα, μία καθιερωμένη μηνιαία επίσκεψη σε spa. Μη φανταστείς κάτι extreme.

Δίδυμοι
Είναι το άτομο που επιθυμεί όσο τίποτε άλλο την επικοινωνία και την ανταλλαγή ειδήσεων. Θα τον ενδιέφερε να μάθει πού κάνουν την καλύτερη laser αποτρίχωση για το στέρνο του, πού θα βρει φυτικό gel μαλλιών και ποιος εισάγει τις περίφημες ελβετικές κρέμες που υπόσχονται νεανικό δέρμα μέχρι τα βαθιά γεράματα. Θα μπορούσε να σε ακολουθεί σε κέντρα spa, στο τμήμα με γυναικεία εσώρουχα όπου θα σε τσιγκλάει να αγοράσεις το πιο πρόστυχο απ’ όλα και σε δωμάτια ξενοδοχείων με extreme περιβάλλον. Δείξε υπομονή με τις συναισθηματικές του μεταπτώσεις που οφείλονται στην ταχύτητα με την οποία δουλεύει το μυαλό του και είναι γρηγορότερη από την ταχύτητα που ρέει το αίμα στις φλέβες του. 
Οι φίλοι είναι σημαντικό κεφάλαιο στην ζωή του και αυτό σημαίνει ότι θα τους βλέπει και χωρίς εσένα. Αν πάλι έχει αναλάβει πολλές δουλειές ταυτόχρονα -τυπικό για ένα Δίδυμο- θα χαρεί αν σκεφτείς να του στείλεις δείπνο στο γραφείο του.

Καρκίνος
Το δίπτυχο σπίτι και οικογένεια είναι οι βασικές του προτεραιότητες, οπότε το κλειδί για τη ζωή του είναι ο γάμος. Άλλωστε κοιμάται σε διπλό κρεβάτι ακόμα και μόνος, αφού περιμένει τη γυναίκα των ονείρων του. Άφησέ τον να σου μαγειρεύει, να αγοράζει διακοσμητικά για το σπίτι σας, να καλεί τους γονείς σας για κυριακάτικο τραπέζι. Αν ένας Καρκίνος δείχνει να πανικοβάλλεται στην προοπτική μίας μόνιμης σχέσης, είναι που φοβάται πως κάποια μέρα αυτή η σχέση θα διαλυθεί κι εκείνος θα αναγκαστεί να μαζεύει τα κομμάτια του αντιμέτωπος με την προοπτική της αιώνιας μοναξιάς. Αν μπορέσεις να βάλεις τη σχέση σας πάνω απ’ όλα και να τον διαβεβαιώνεις κάθε μέρα πως η σχέση σας θα διαρκέσει αιώνια, τότε θα κάνει φιλότιμες προσπάθειες να διώξει την κυκλοθυμία από τη ζωή του.

Λέων
Στο φιλμ Τέσσερις γάμοι και μία κηδεία, όταν ο παπάς λέει till death do us apart, ο Λέων βάζει πάντα τα κλάματα. Δεν φταίει το κιτς κοστούμι του κουμπάρου, είναι που στη θέση των νεονύμφων βλέπει εσένα και τον εαυτό του. Είναι ικανός να σκέφτεται σε ποιο κολέγιο θα φοιτήσει η νεογέννητη κόρη σας, χωρίς να ενοχλείται από το καζανάκι που στάζει δύο μέρες τώρα (είπε πως θα καλέσει υδραυλικό, αλλά ανέλαβε το εσύ καλύτερα πριν πλημμυρίσετε). Αν σκοπεύεις να βάλεις την καριέρα σου σε δεύτερη μοίρα για να αφοσιωθείς στο σπιτικό σας, άλλαξε πλάνο τώρα. Σε θέλει δημιουργική και επιτυχημένη. Άλλωστε στις διακοπές με φίλους σας θα καυχιέται πως εκείνος σε έπεισε να ασχοληθείς με το χειροποίητο κόσμημα στο οποίο έγινες το νέο ταλέντο της χώρας, αφού είχε δει από την αρχή πως η θέση στην τράπεζα δεν ήτανε για σένα. Άφησέ τον να σε κάνει να αγαπήσεις τον εαυτό σου όπως αυτός αγαπά εσένα.


Παρθένος
Μπορείς να διαβάζεις το επιστημονικό ένθετο της κυριακάτικης εφημερίδας αντί να το φυλάς για να καθαρίζεις τζάμια στο σπίτι; Μπορείς να τον πείσεις πως μια βόλτα στο Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης μπορεί να γίνει η απόδραση από την καθημερινότητα που αυτός βρίσκει μόνο στην πίτσα με ντομάτα κάθε Παρασκευή βράδυ; Αν καταφέρεις να τον κάνεις να εξελίξει τα ταλέντα του και του ανοίξεις νέους δρόμους καθημερινής δράσης, θα σε ευγνωμονεί για πάντα. Αν θέλεις ένα παιδί, μην του μιλήσεις για το πρόβλημα υπογεννητικότητας στην Ελλάδα αλλά για την επιθυμία σου να γίνεις μητέρα. Αν βαρέθηκες την επαναλαμβανόμενη τελετουργία του σεξ, μην του υπαγορεύεις τι να κάνει, αλλά αγόρασε εξαρτήματα που θα τον βοηθήσουν να χρησιμοποιήσει το μυαλό και τη φαντασία του. Δεν θέλει κρυμμένα νοήματα σε λόγια ούτε σε πράξεις.

Ζυγός
Πρόκειται για τον άνδρα που σιχαίνεται να πάει σε μία κοινωνική εκδήλωση μόνος, γι' αυτό και θα σε πάρει τηλέφωνο να πάτε στην έκθεση ζωγραφικής του φίλου του ως ζευγάρι. Κάνε του δώρο μία ακριβή γραβάτα και στείλε του δύο εισιτήρια για το Μέγαρο Μουσικής για τη βραδινή παράσταση. Επειδή θα σου στέλνει λουλούδια σε κάθε σημαντική επέτειό σας (στο πρώτο φιλί, στην πρώτη νύχτα που περάσατε μαζί, στο πρώτο ταξίδι που κάνατε) είναι καλό να του κάνεις κι εσύ εκπλήξεις όπως: ένα ταξίδι για δύο ή ένα δείπνο με κεριά και μουσική από Miles Davis. 
Ένα μυστικό είναι να μην τον ξεκόψεις από το περιβάλλον του, τους ανθρώπους του και να του αφήνεις τη δυνατότητα να ζει για να βρει την ισορροπία. Μεταξύ ενός κοστουμιού μαύρου και γκρι σκούρου μπορεί να βρεθεί σε τρομερό δίλημμα. Αυτή όμως είναι η ζωή του…

Σκορπιός

Δεν είναι το άτομο με το οποίο θα έχεις μία ήρεμη και τυπική σχέση. Έχει πολύ θαμμένη ενέργεια, για αυτό αναμένει και από εσένα να ακολουθείς τους ρυθμούς του. Μπορείς να είσαι εφευρετική στο σεξουαλικό τομέα; Το μυστικό είναι να συμμετέχεις στα σεξουαλικά του παιχνίδια τα οποία ανανεώνονται και εντείνονται προοδευτικά. Μπορείς να τον κάνεις να σε εμπιστευτεί, να πάψει να πιστεύει πως τον απειλείς (το γεγονός πως όλοι οι υπόλοιποι μηχανοραφούν πίσω από την πλάτη του δεν θα βγει εύκολα από το μυαλό του); Είναι το άτομο για το οποίο ο γάμος είναι πράξη ζωής και θανάτου. Μπορεί να βρεθεί από τον παράδεισο της σχέσης σας στην κόλαση των σκέψεων του σε χρόνο dt. Μπορείς να ζήσεις αυτή τη γοητευτική παράνοια;

Τοξότης
Δεν έχεις και την ευκολότερη αποστολή. Είσαι ανοικτόμυαλη; Δέχεσαι πως η σχέση δεν έχει κανόνες και όρια; Συμφωνείς πως ο άνθρωπος δεν είναι μονογαμικό ον; Αν είσαι εύπλαστη στις παραπάνω απόψεις, τότε μπορείς να είσαι η παρτενέρ του στο παιχνίδι της ζωής. Το μυστικό είναι να μην αισθανθεί πως βαλτώνει μέσα στη σχέση, για αυτό καλό θα ήταν να τον αφήσεις ελεύθερο να γυρίζει εδώ κι εκεί. 
Όταν λοιπόν σε πείσει πως μετά το καθημερινό σου οκτάωρο στη δουλειά, μπορείς να ασχοληθείς και με το χόμπυ σου στο σπίτι, θα αισθανθεί πως έδωσε νέο νόημα στη ζωή σου. Όταν όμως αναφέρεις πως δεν μπορείς να πάτε και για ποτό το βράδυ, τότε είναι σαν να του κόβεις την ελευθερία του. 
Είναι πληθωρικός σε όλα του, να το θυμάσαι καλά αυτό.

Αιγόκερως
Ειλικρίνεια και πλάνο παίζουν σημαντικό ρόλο για τη σχέση σας. Θα νομιμοποιήσετε τη σχέση σας; Θα αρχίσετε να μαζεύετε χρήματα για να αποκτήσετε το σπίτι σας; Αυτή η στάση ζωής οφείλεται στο γεγονός πως δεν πιστεύει στην καλοτυχία. Θεωρεί πως ο καθένας δημιουργεί τη μοίρα του οπότε με υπομονή και επιμονή θα καταφέρετε να πετύχετε μια σχέση “κοινωνικό πρότυπο”. 
Το σημαντικότερο τεστ που έχεις να περάσεις είναι: αν πιστεύεις πως οι πράξεις μετρούν και όχι τα λόγια. Δεν μπορείς να ξοδεύεις αφελώς τα χρήματά σου σε ρούχα και κοσμήματα. Δεν μπορείς να κανονίζεις ταξίδια όταν έχετε να πληρώσετε τις δόσεις του στεγαστικού δανείου. Θέλει να είσαι σταθερή, να μπορεί να βασιστεί πάνω σου και να έχεις χιούμορ, ώστε να βλέπει τη ζωή και με την αισιόδοξη ματιά (ο ίδιος την έχει θάψει). 
Τέλος, να γνωρίζεις πως όσο μεγαλώνει τόσο βελτιώνεται η εικόνα του. Αντέχεις να αυξάνονται οι κατακτήσεις του με το πέρασμα των χρόνων;

Υδροχόος
Να μιλήσουμε έξω από τα δόντια: Απεχθάνεται τη δέσμευση. Αυτό δεν σημαίνει πως όλοι οι ανύπαντροι είναι Υδροχόοι. Υπάρχουν δυο βασικά στοιχεία για να κρατήσεις έναν Υδροχόο κοντά σου: α) να έχεις επαναστατικές ιδέες στο κρεβάτι και β) να διατηρήσεις τη φιλία ως το βασικό συστατικό της σχέσης σας. Θέλει ειλικρίνεια και διαρκές παιχνίδι ανάμεσά σας. 
Αν του πεις πως δεν έχεις πολλές σεξουαλικές εμπειρίες, πιθανότατα να τον εξιτάρεις αφού θα σε θεωρήσει ως το άτομο το οποίο θα κάνει να αγαπήσει το σεξ. Αν αναφέρεις πως οι επαναστατικές του ιδέες είναι το κλειδί για το μέλλον της ανθρωπότητας, θα θεωρήσει πως βρήκε την αδελφή ψυχή με την οποία θα πορευτεί σε αυτή τη ζωή. Τέλος, επέτρεψε του να σε σοκάρει. Αν κυκλοφορεί γυμνός στο σπίτι, θεώρησέ το ως τρόπο που σε κάνει να ξεπερνάς τα ταμπού στη ζωή σου και ακολούθησε το παράδειγμά του. Γενικά, μη θεωρείς τίποτα δεδομένο, αλλά να γνωρίζεις πως όταν δεσμευτεί σοβαρά είναι πιστός.

Ιχθύς
Η σχέση σας βασίζεται στο δίπολο θύτης/θύμα με τους ρόλους να εναλλάσσονται μεταξύ σας. Επειδή κουβαλά πολλές αμαρτίες και μυστικά που στοιχειώνουν τη ζωή του, επιθυμεί να βρει το άτομο το οποίο θα τον κάνει να αισθανθεί πως δεν σηκώνει το σταυρό του μαρτυρίου. Όπως αυτός σου προσφέρει θεραπεία, αν καταφέρεις να κάνεις το ίδιο για εκείνον, τον κέρδισες. Το σεξ είναι μια πράξη που χρειάζεται φαντασία και θέλει να τον αφήνεις να ικανοποιεί κάθε φαντασίωσή του. Χρειάζεται αισθηματική συμπαράσταση (η σχέση σας είναι η απόδραση από την καθημερινότητα) και πρακτική βοήθεια (μάθε του να αντιλαμβάνεται την αξία των χρημάτων πριν χρεωκοπήσετε από τα πουρμπουάρ που αφήνει στο μπαρ). 

πηγή:www.tlife.gr

Θέλω τρυφερότητα


Για τις περισσότερες γυναίκες, δεν είναι μόνο το sex ζητούμενο σε μία σχέση… Όπως τονίζουν οι ειδικοί, οι πιο πολλές γυναίκες, ως πιο συναισθηματικές, αυτό που αναζητούν περισσότερο από ένα σύντροφο είναι η τρυφερότητα.
Γι’ αυτό, μεγάλη σημασία έχει να υπάρχει ανταπόκριση στο ερωτικό κάλεσμα, ακόμα κι αν αυτό δεν οδηγεί στο κρεβάτι απαραίτητα. Τα φιλιά, τα χάδια, οι αγκαλιές και τα τρυφερά λόγια αποτελούν εκδηλώσεις που επιβεβαιώνουν την επιθυμία για το σύντροφο και μπορούν να οδηγήσουν σε τελική φάση στη σεξουαλική πράξη.
Αυτό που δεν καταλαβαίνουν συνήθως οι άντρες είναι ότι σε μία σχέση, πρέπει να υπάρχει αγάπη και έρωτας για να πετύχει, ασχέτως με τη συχνότητα του sex.

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.. 6 απλά βήματα..

Η κυτταρίτιδα είναι ο συνδυασμός της κληρονομικότητας με την κακή διατροφή και τη μειωμένη φυσική δραστηριότητα. Επειδή όμως, τα γονίδιά μας, με τα υπάρχοντα δεδομένα, δεν μπορούμε να τα αλλάξουμε, ας δούμε τι μπορούμε να κάνουμε με τα υπόλοιπα.


Κίτρινο και πορτοκαλί.. Χρώματα must για την καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα.

Tο κίτρινο χρώμα παίρνει πρωταγωνιστικό ρόλο και εκφράζει το νόημα της απελευθέρωσης, της χαρούμενης διάθεσης και της ανοιχτής σεξουαλικότητας. 


Eίναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα χρώματα που φοριούνται έντονα το φετινό καλοκαίρι, ενώ συναγωνίζεται σε λάμψη το πορτοκαλί που και αυτό με τη σειρά του διεκδικεί τα πρωτεία του φετινού καλοκαιριού.


Οι σχεδιαστές ρούχων το επανέφεραν στη μόδα τον περασμένο χειμώνα, συνειδητοποίησαν πως είχε ιδιαίτερη πέραση στο αγοραστικό κοινό και το κράτησαν και για το καλοκαίρι, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην απόχρωση του μανταρινιού.

Φυσικό μακιγιάζ βήμα - βήμα


  1. Αφού καθαρίσετε καλά το πρόσωπο απλώστε μια ενυδατική κρέμα και περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα ώστε να απορροφηθεί τελείως

Κυριακή 7 Αυγούστου 2011

Balenciaga: Τσάντες Φθινόπωρο/Χειμώνας 2011/2012


Κομψές τσάντες του οίκου Balenciaga, που κρατιούνται σαν βραδινές, αλλά είναι και αρκετά ευρύχωρες ώστε να τις χρησιμοποιούμε όλη μέρα.























Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

Χρώματα και χαρακτήρας


Γιατί έχουμε αδυναμία σε συγκεκριμένο χρώμα;


Το χρώμα που προτιμάμε δείχνει το χαρακτήρα σας;
Ασφαλώς και εσείς κυρία μου, ακολουθείτε την μόδα:
Κονταίνετε ή μακραίνετε τις φούστες σας, τις κάνετε φαρδιές, στενές ανάλογα με τις προσταγές της μόδας.


Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Ένα καπέλο για το καλοκαίρι...



Δεν είναι μόνο θέμα προστασίας από τον ήλιο, αλλά κυρίως θέμα στιλ.


Φοριέται από νωρίς στην παραλία μέχρι να πέσει ο ήλιος στο beach bar.



Τρίχρωμο καπέλο. Ακολουθεί την τάση του colour blocking. 





Λευκό καπέλο με φλοράλ κορδέλα. Η κορδέλα του θυμίζει ρομαντικά Liberty υφάσματα. 





Καπέλο με κορδέλα με λαχούρια. To απόλυτο αξεσουάρ για 70’s εμφανίσεις.





Καπέλο με χάντρες. Τίποτα πιο chic για την παραλία.





Ψάθινο καπέλο με κορδέλα. Σε αναπάντεχη χακί απόχρωση.





Καπέλο με μαύρη κορδέλα. Κλασικό σχέδιο «Παναμά», σε hot όμως απόχρωση. 





Καπέλο με πουαντιγιέ κορδέλα. Με girlie κορδέλα και τον πιο χαριτωμένο φιόγκο. 





Καπέλο με εμπριμέ κορδέλα. Σε ρομαντικό, ανάλαφρο ύφος.