Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2011

Ρέικι: Το ευεργετικό άγγιγμαΤι είναι το Ρέικι
Ρέικι ονομάζεται η ενεργειακή μέθοδος από την Ιαπωνία. Σύμφωνα με την Ιαπωνική ιδεολογία:
- “Ρέι” είναι η ιερή θεραπευτική ενέργεια. Προέρχεται από τα ανώτερα πνευματικά επίπεδα ή αλλιώς τη συμπαντική όψη της ενέργειας και - “Κι” είναι η ενέργεια που διαρρέει κάθε ζωντανό οργανισμό. Έτσι, η ενέργεια Ρέικι όταν διαρρέει το φυσικό σώμα, διεγείρει την ικανότητα του οργανισμού για αυτό-θεραπεία και “καθαρίζει” οποιοδήποτε συναισθηματικό και νοητικό μπλοκάρισμα ενώ υπόσχεται ευεργετικά αποτελέσματα. 

Τι θα κερδίσεις
Το Ρέικι απαλλάσσει το σώμα από την αρνητική ενέργεια και ισορροπεί τα ενεργειακά κέντρα, φέρνοντας αρμονία σε νου, σώμα και πνεύμα. Η γαλήνη και η αγάπη που επιφέρει η ενέργεια Ρέικι μας συντονίζει με την συμπαντική αγάπη, ώστε να απομακρυνθούμε από αρνητικά πρότυπα και συμπεριφορές. Η θετική σκέψη και αντιμετώπιση της ζωής είναι μια αρχή για αυτο-θεραπεία που θα σε οδηγήσει να αγαπήσεις τον εαυτό σου και να τον συγχωρέσεις για τα λάθη του. 

Η μέθοδος υπόσχεται:
-Σωματική ευεξία και χαλάρωση 
-Υγεία και νοητική ηρεμία 

-Ανάπτυξη θετικών συναισθημάτων και αισιοδοξία για τη ζωή 

-Πνευματική ανάπτυξη 
Η θεραπεία που προσφέρει η ενέργεια αυτή, δεν έχει να κάνει μόνο με το φυσικό σώμα. Τα συμπτώματα μιας αρρώστιας προέρχονται πολλές φορές από το άγχος, το φόβο και την αγωνία της καθημερινότητας. Όλα αυτά οδηγούν σε συναισθηματικά ή και νοητικά εμπόδια που αν δεν θεραπευτούν από εμάς τους ίδιους, εξαντλούν τα αποθέματα ενέργειας του οργανισμού.

Πώς γίνεται;
Ένα απαλό άγγιγμα των χεριών στο σώμα επιδρά στο ενεργειακό σου πεδίο και ενισχύει και επιταχύνει την ικανότητα αυτοθεραπείας. Ο αποδέκτης φορώντας όλα του τα ρούχα ξαπλώνει σε ένα τραπέζι μασάζ και ο πρακτικός του διοχετεύει την ενέργεια Ρέικιακουμπώντας απαλά τα χέρια του σε διάφορα σημεία του σώματος όπως το κεφάλι, η κοιλιά, η πλάτη ή όπου υπάρχει πόνος ή δυσφορία.

Μια ολοκληρωμένη αγωγή διαρκεί τουλάχιστον μία ώρα και δε χρησιμοποιεί ούτε κρυστάλλους ούτε έλαια και χειρομαλάξεις. 
Το θετικό με την μέθοδο Ρέικι είναι η εύκολη και γρήγορη εκμάθηση
 από οποιονδήποτε, ανεξάρτητα από ηλικία, φύλο, φυλή, θρησκεία, μόρφωση ή κοινωνική θέση.

πηγή:www.tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου