Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Οι τάσεις στα αξεσουάρ... που κάνουν τη διαφορά και πως να τα φορέσεις!


Μπορεί να έχει βγει για τα διαμάντια πως είναι ο καλύτερος φίλος της γυναίκας και δεν το αμφισβητώ αλλά δεν αρκεί μόνο ένας φίλος στη ζωή σου και παραδέξου το. Θέλεις να έχεις μια μεγαλύτερη παρέα και με την καθεμία να πηγαίνεις και σε διαφορετικά μέρη. Με άλλη στα μπουζούκια, με άλλη σε μπαρ, με άλλη να κάθεσαι στο σπίτι και φυσικά να έχεις και το ένα διαμάντι ως σύντροφο παντοτινό. Επειδή όμως οι φίλοι είναι το παν και τα κοσμήματα είναι σίγουρα αυτή η συντροφιά που ψάχνεις υπάρχει κάθε σεζόν μεγάλη ποικιλία σε κολιέ, βραχιόλια, chokers, σκουλαρίκια και δαχτυλίδια ώστε να επιλέξεις αυτά που ταιριάζουν καλύτερα στο ντύσιμο της κάθε περίστασης. 

Φυσικά οι λατρεμένοι οίκοι που είναι σαν να διαβάζουν την σκέψη μας δεν θα μπορούσαν παρά να ικανοποιήσουν την επιθυμία αυτή φέρνοντας νέα σχέδια και στιλ σε αυτό που λέμε στολίδι στο ντύσιμο μιας γυναίκας. 

Eμείς σου συγκεντρώσαμε τα πιο δημοφιλή σχέδια της χειμερινής σεζόν ώστε να ξέρεις τι στιλ να επιλέξεις και σου δίνει ιδέες για το πως να τα φορέσεις σωστά. 

                                Από αριστερά: Bottega Veneta, Chanel, Hermes

Τα δαχτυλίδια είναι η μικρή πινελιά λάμψης που προσθέτεις στο ντύσιμό σου. Τα σχέδια κυμαίνονται στα δύο άκρα αφού ή θα είναι πολύ διακριτικά ή θα είναι μεγάλα και ογκώδη. 

TIP: Τα δαχτυλίδια προϋποθέτουν ένα πολύ περιποιημένο χέρι με μανικιούρ σωστό και χέρια απαλά. 
ΤΙP: Όταν επιλέξεις ένα κομψό δαχτυλίδι φόρεσε στο άλλο χέρι το βραχιόλι σου ώστε να διατηρείς την σωστή ισορροπία.
TIP: Ένας τρόπος για να δεις αν το δαχτυλίδι ταιριάζει στο χέρι σου είναι να γυρίσεις στο πλάι (από την πλευρά που φοράς το δαχτυλίδι) και να κοιτάξεις στον καθρέφτη την αίσθηση που σου αφήνει το αποτέλεσμα. 

                                Από αριστερά: Fendi, Christian Dior, Chanel

Τα μεγάλα cuffs είναι αυτά τα βραχιόλια που τραβούν αμέσως την προσοχή και μοιάζουν σαν chokers χεριού. Τα συγκεκριμένα είναι πολύ εντυπωσιακά και μπορούν να σταθούν μόνα τους σε όλο σου το ντύσιμο. 

Τα σχέδια ποικίλουν αφού μπορείς να βρεις πλαστικά με σχέδια ή με πέτρες, χρυσά ακόμη και υφασμάτινα. 

TIP: Αν επιλέξεις το βραχιόλι σου να είναι υφασμάτινο φρόντισε να ταιριάζει η ύφανσή του με αυτή του ρούχου σου. 
ΤΙP: Αν πρέπει να πεις πως ένα σχέδιο είναι πιο βραδινό τότε σίγουρα είναι το συγκεκριμένο. 

                                Από αριστερά: Diane von Furstenberg, Hermes, Bottega Veneta

Τα βραχιόλια "κρίκοι" είναι πολύ αγαπητά από τις περισσότερες γυναίκες ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες αφού δίνουν ένα πιο μποεμ αποτέλεσμα. Οι οίκοι φέτος δεν σου τα στερούν αφού όχι μόνο τα προσαρμόζουν στις συλλογές τους αλλά τα έχουν και σε πιο οversized μεγέθη. Ενώ ο πιο μοδάτος "κρίκος" της σεζόν είναι αυτός που μοιάζει με χειροπέδα. 

TIP: Είναι ένα πολύ στιλάτο κόσμημα αλλά εν ώρα εργασίας ο θόρυβος που προκαλούν μπορεί να φανεί ενοχλητικός. 

                                Από αριστερά: Salvatore Ferragamo, Nina Ricci, Moschino

Τα chokers φέτος έχουν την τιμητική τους! Είναι η μεγάλη επιστροφή αν θέλεις της χρονιάς αυτής και φοριούνται από την πρωινή σου βόλτα, στο γραφείο μέχρι και σε βραδινή έξοδο κάνοντας ξεκάθαρο πως ξέρεις πολύ καλά τους νόμους της μόδας. Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι οι χρυσοί κρίκοι σκουλαρίκια που φέτος φοριούνται πολύ και θα συνεχίσουν και το Καλοκαίρι. 

TIP: Αν δεν είσαι σίγουρη για το τι απόχρωση να επιλέξεις σου προτείνω το χρυσό. Είναι διαχρονικό και δίνει ακριβώς αυτή την ρετρο - glam αίσθηση που θέλει το chocker. 

                                Από αριστερά: Lanvin, Christian Dior, Christian Dior

Tα πιο μακριά κολιέ έχουν κι αυτά θέση στη ζωή σου. Είτε επιλέξεις μακριές αλυσίδες είτε κολιέ με έντονα σχέδια θα δεις πως το αποτέλεσμα στο ντύσιμό σου δεν θα είναι το ίδιο με πριν. 

TIP: Αν φορέσεις μακριές αλυσίδες δοκίμασε να τις φορέσεις διπλές ή τριπλές ώστε να δώσεις ένα πιο '60s αέρα. 
ΤΙP: Tα κολιέ με έντονα σχέδια αναδεικνύονται καλύτερα επάνω από μονόχρωμα ρούχα. Δοκίμασε το! 

πηγή:www.tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου