Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Αγγελική: Είχα σχέση με άτομο του ίδιου φύλου και χρειάζομαι τη βοήθεια σας...


Καλησπέρα,
πριν από τρία χρόνια είχα ξεκινήσει σχέση με άτομο του ίδιου φύλου. Ήταν κάτι εντελώς πρωτόγνωρο για μένα. Για εκείνη όχι. Είχε ξανακάνει κάτι αντίστοιχο. Όλο αυτό κράτησε για έναν ολόκληρο χρόνο.

Περνούσαμε πολύ καλά μεταξύ μας και υπήρχε δυνατή αγάπη ανάμεσά μας. Ποτέ μου μέχρι τώρα δεν ένιωσα παρόμοιο συναίσθημα.

Το σταματήσαμε όλο αυτό πριν προλάβουν τα πράγματα να μπλεχτούν περισσότερο, χωρίς ωστόσο να έχουμε σταματήσει να τρέφουμε ερωτικά συναισθήματα και συναισθήματα αγάπης η μία για την άλλη.

Μέχρι και τώρα συνεχίζουμε να κάνουμε παρέα, να βγαίνουμε μαζί, να διασκεδάζουμε, όμως τίποτα παραπάνω.

Τι θα κάνω αν τι δω με κάποιον ή κάποια άλλη; Λέτε να μη μπορώ να το αντιμετωπίσω; Θα ήθελα τη βοήθειά σας. Πιστεύετε πως μπορεί κάποια στιγμή όλο αυτό που έχουμε να γίνει μία καθαρά φιλική σχέση; 


Πραγματικά θα ήθελα τη βοήθεια σας.

1 σχόλιο:

  1. Kαλημέρα... Είδα το άρθρο σου και οφείλω να ομολογήσω ότι είσαι όντως σε δύσκολη θέση. Είναι δύσκολο αλλά σίγουρα μπορείς να το καταφέρεις να παραμείνεις φίλη, ειδικά αν θες στη ζωή σου την φιλία και την παρουσία της φίλης σου. Εραστές σχετικά εύκολα μπορεί να βρει κανείς. Καλούς και αξιόλογους ανθρώπους που να συνεννοούνται, να τους εκτιμούν, να έχουν καλή χημεία και καλή επικοινωνία και να στέκονται ο ένας στον άλλον είναι πολύ δύσκολο, ειδικά στις μέρες μας. Όσο για το αν θα σε πειράξει να τη δεις με ταίρι... Ίσως σε πειράξει, αλλά κατά τη γνώμη μου σημαντικό είναι τι θέλεις εσύ και τι νοιώθεις. Αυτό και μόνο θα καθορίσει την πορεία της σχέσης σας. Επί της ουσίας όμως. Όχι να "χαιδεύεις" τη σκέψη σου και τα "πρέπει" που λέμε καμιά φορά στους άλλους κι ούτε με τη λογική. Έτσι νομίζω, δεν ξέρω αν έχω δίκιο... Σου εύχομαι ότι καλύτερο και καλή δύναμη και υπομονή!! Ψυχραιμία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή