Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Τα 10 πιο hot trends του σήμερα και πως να τα φορέσεις...




Έχοντας ως βάση τα κλασικά σου κομμάτια κι έχοντας στο μυαλό πως η μόδα προστάζει πολλά νέα trends, θέλω να σου υπογραμμίσω πως εκτός από κάποια σύνολα και στιλ που είναι μοναδικά και τα φοράς ως trendy, συνήθως το πως φοράς ή συνδυάζεις ένα ρούχο είναι κι αυτό που εύκολα μεταμορφώνει ακόμη κι ένα κλασικό σου ρούχο σε μοδάτη προτάση. Π.χ. το λευκό πουκάμισο είναι ό, τι πιο κλασικό μπορεί να έχεις στην ντουλάπα σου. Το πως το φοράς όμωςέχει σημασία κι είναι αυτό που θα το μεταμορφώσει.


     1. ΚΟΥΜΠΩΣΟΥ...
     Louis Vuitton

Θα δεις τη φωτογραφία και θα αναρωτηθείς "μα, καλά αφού το λευκό πουκάμισο δεν είναι trend, είναι κλασικό"! Προφανώς κι έτσι είναι αλλά εκεί που θα εστιάσω είναι στον τρόπο που πρέπει να το φορέσεις και τα trends φέτος θέλουν το λαιμό να είναι κλειστός μέχρι επάνω και το γιακαδάκι peter pan να μην σου αφήνει και πολλά περιθώρια να αναδείξεις το μπούστο σου.

TIP: Δοκίμασε να το συνδυάσεις με mini φούστα είτε ακόμη και με pencil μέχρι το γόνατο και ψηλά κομψά πέδιλα.

     2. ΨΗΛΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ!
     Moschino

Το μαύρο παντελόνι σωλήνας είναι κλασικό κομμάτι με τη μόνη διαφορά πως φέτος αξίζει να φορέσεις την ψηλόμεση version του. Σε ένα τέτοιο παντελόνι δώσε προσοχή στην εφαρμογή του αλλά και στο αν κολακεύει την περιφέρειά σου -κοινώς μην ξεχάσεις να καθρεφτιστείς από όλες τις πλευρές.

TIP: Δοκίμασέ το με στενά top, λευκά πουκάμισα, μεσάτα jackets και παπούτσια με ψηλό τακούνι. 

Σημείωσε πως τα ψηλόμεσα παντελόνια κάνουν τα πόδια να φαίνονται πιο μακριά. 


     3. ΧΡΥΣΕΣ ΠΙΝΕΛΙΕΣ

     D&G

Φόρεσε χρυσά αξεσουάρ και κοσμήματα και δώσε πολύ εύκολα λάμψη αλλά και μία πιο ρετρό αισθητική στο ντύσιμό σου. Διατήρησε τις ισορροπίες στον τρόπο που τα φοράς και θα δεις πως το στιλ σου θα μεταμορφωθεί με δύο κινήσεις. 
TIP: Τα χρυσά βραχιόλια, ζώνες και κρίκοι - σκουλαρίκια θα πρέπει να αποτελούν την πρώτη σου επιλογή. 


     4. ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ
     Guy Laroche

Φόρεσε το λαδί στα ρούχα σου και δώσε έναν smart αέρα στο ντύσιμό σου με έξυπνους mix and match συνδυασμούς. Και τί εννοώ; Δοκίμασε ένα λαδί casual t-shirt να το συνδυάσεις με μία pencil φούστα που υπό άλλες συνθήκες θα την κρατούσες για πιο "καλή" εμφάνιση και θα δεις πως το αποτέλεσμα δεν θα σου φανεί καθόλου υπερβολικό. Τόλμησε ένα ζευγάρι ankle boots και ένα δερμάτινο jacket και θα δεις πόσο στιλάτη θα νιώσεις. 

TIP: Το λαδί δίνει αυτή τη military διάθεση που είναι πολύ επίκαιρη ενώ την Άνοιξη τονίζει το χρώμα του δέρματος χωρίς να συνιστά κάποια χρωματική υπερβολή. 


      5. ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ...
     Lanvin

Τα chokers είναι το κόσμημα "must wear" και μπορεί να επανήλθε μέσα στον Χειμώνα στην επικαιρότητα η διάρκειά του θα είναι μεγαλύτερη και θα μπορέσεις να το ευχαριστηθείς και την επόμενη σεζόν. 

TIP: Δοκίμασε μεγάλα εντυπωσιακά chokers και κράτησε μία πολύ "χαλαρή" γραμμή στο ντύσιμό σου ώστε να διατηρήσεις την ισοροπία. Τα λεπτά κομψά chokers θα δώσουν μία μικρή πινελιά λάμψης που θα αρέσει πολύ!


     6. ΜΕ ΠΙΕΤΕΣ...
     Paul&Joe

Οι πλισέ φούστες αγαπήθηκαν πολύ και φορέθηκαν με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους μέσα στον Χειμώνα πχ. με casual πουλόβερ ή με top που ανέδειξαν το βραδινό σου στιλ. Συνέχισε να τις φοράς λοιπόν αφού η μέρα που θα την αποχαιρετίσεις είναι ακόμη μακριά. 

TIP: Δοκίμασε η φούστα σου να έχει σκίσιμο στο πλάι όπως και να φορέσεις ψηλά πέδιλα ώστε να αναδειχθούν οι καμπύλες του σώματός σου. Συνδύασέ την με μια λεπτή ζώνη στη μέση σου. 


     7. ΜΕ ΧΡΩΜΑ...
     Moschino

Τα έντονα χρώματα στα ρούχα παραμένουν ενώ στην παρέα τους προστίθενται και τα γλυκά παστέλ. Φορέματα, μπλούζες ακόμη και παντελόνια ή βερμούδες σε έντονο κίτρινο, φούξια, κόκκινο ή πράσινο θα πρέπει να κυριαρχούν στην ντουλάπα σου. 

TIP: Δοκίμασε να διαμορφώσεις ένα πιο "παλιακό" στιλ με βερμούδες με έντονο χρώμα ψηλόμεσες, παντελόνια και λευκά t-shirts ή απλά να επιλέξεις ένα έντονο θηλυκό φόρεμα. 


     8. ΤΟ "Α" ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ 
     Dolce&Gabbana

Η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι αυτό που λέμε μία εικόνα χίλιες λέξεις αφού προκύπτουν τρία trends τα οποία αξίζει να προσαρμόσεις στη ζωή σου. Ας ξεκινήσω με την φούστα σε Α γραμμή που κολακεύει τους περισσότερους σωματότυπους αφού είναι ψηλά στη μέση -που σημαίνει καλύπτει παχάκια της κοιλιάς και αναδεικνύει το στομάχι ενώ η περιφέρεια δεν διαγράφεται λόγο της εφαρμογής της. 

Eπέλεξε top που να παραπέμπει σε μπούστο ή κορσέ και φόρεσέ το ακόμη και με το ψηλόμεσο παντελόνι σου. Άφησε την κοιλιά σου εκτεθιμένη ή έστω ένα δάχτυλο το γνωστόbelly bearing και κάνε ένα total 90s στιλ. 


     9. ΧΑΛΑΡΑ...
     Paul&Joe

Δοκίμασε μία oversized ζακέτα ή σακάκι πάνω από ένα casual καθημερινό σου σύνολο και θα δεις πως αυτόματα θα μεταμορφωθεί σε casual smart! 

TIP: Η βασική σου επιλογή μπορεί να είναι μονόχρωμη αλλά αν είσαι τολμηρή και γενναία αρκετά γιατί να μην φορέσεις κι ένα εμπριμέ ή αν πρόκειται για βραδινή σου έξοδο, με κεντημένες πέτρες; 


      10. ΓΙΑ... ΠΑΝΤΟΥ!

Αυτό που δεν πρέπει να ξεχάσεις, ακόμη κι αν η θερμοκρασία αρχίσει να ανεβαίνει είναι το parka jacket σου. Το συγκεκριμένο πανωφόρι έχει την εξής πολύ σημαντική δύναμη: να φοριέται παντού και να δίνει χαρακτήρα ακόμη και στο πιο απλό σου σύνολο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου