Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

SPRING-SUMMER 2012! Οι κυρίαρχες τάσεις της νέας σεζόν...


O Φεβρουάριος σιγά σιγά θα μας αποχαιρετήσει και οι πρώτες ιδέες και εικόνες για την Άνοιξη που έρχεται και αποτελεί προεόρτιο ενός ζεστού καλοκαιριού θα σου έρθουν στο μυαλό. Άνοιξη λοιπόν και ως σωστό κορίτσι, πρέπει να την υποδεχθείς έχοντας διαβάσει καλά το "μάθημά" σου που στην περίπτωσή μας δεν είναι άλλο από τις τάσεις της μόδας. 


Νέα σεζόν, νέα looks, νέα "πρέπει" κι εσύ δεν χρειάζεται να αγχωθείς για τίποτα αφού έχεις το TLIFE που είναι εδώ για σένα και με όλες τις ιδέες, τις τάσεις αλλά και τις προτάσεις των μεγάλων οίκων για την πολυαναμενόμενη εποχή!

   Από αριστερά: Louis Vuitton, Chanel, Chloe

Τα χρώματα τη νέα σεζόν αλλάζουν, γλύκαινουν θα έλεγα πολύ, αφού οι παστέλ αποχρώσεις είναι το ένα ίσως και το πιο σημαντικό trend της σεζόν. Αντικατέστησε λοιπόν τα έντονα και βαθιά χρώματα του Χειμώνα με απαλά ροζ, μπλε, φυστικί, κοραλί, κίτρινο που θα σε κάνουν να μοιάζεις με πριγκίπισσα βγαλμένη μέσα από παραμύθια. 

Αξίζει να σου αναφέρω πως αν αγαπάς τα έντονα χρώματα και τα παστέλ δεν είναι και το καλύτερό σου, το χρώμα που παραμένει δυνατό είναι το κίτρινο. Ενώ αν θέλεις κάτι πιο trendy γιατί δεν δοκιμάζεις τις φλούο αποχρώσεις;

   Από αριστερά: Celine, Christian Dior, Yves Saint Laurent

Οι μπλούζες και τα σακάκια τη νέα σεζόν αποκτούν σχήμα "καμπάνας" αφού διατηρούν την ίσια και λιτή γραμμή τους μέχρι τη μέση. Από εκεί και κάτω ανοίγουν είτε δημιουργώντας ένα σχήμα αρκετά κυματιστό είτε ακόμη και βολάν δίνοντας αρκετό αέρα στο σώμα. 

Σημείωσε πως την τάση αυτή την συναντάς όχι μόνο στις μπλούζες αλλά και στα σακάκια, τα παλτό και τα φορέματα.

   Aπό αριστερά: Giambattista Valli, Valentino, Gareth Pugh


Η λευκή αραχνούφαντη δαντέλα παραμένει στο προσκήνιο δίνοντας αυτόν τον chic - αριστοκρατικό χαρακτήρα στο ντύσιμό σου. Φορέματα κομψά σε cocktail αλλά και pencil γραμμές παραμένουν στην ντουλάπα σου ενώ στο σκηνικό προστίθεται και το μαύρο tribal που θέλει τα ρούχα να έχουν τρύπες. Ένα ρούχο που μπορεί να φορεθεί ως αξεσουάρ επάνω από μαγιό αλλά και ως ριχτή πασμίνα στο ντύσιμο σου. 

   Aπό αριστερά: Roberto Cavalli, Gucci, Givenchy

Η λάμψη δεν θα φύγει ούτε φέτος από το ντύσιμό σου με σακάκια χρυσά με παγιέτες, φορέματα με κρόσσια από μαύρη και χρυσή κλωστή αλλά και σακάκια βινίλ και snake skin έρχονται να δώσουν μία αίσθηση ηλιαχτίδας σε ένα πιο βραδινό ντύσιμο. 

Σημείωσε πως το χρυσό είναι η επιλογή που συστήνουν σε όλα τα αξεσουάρ όπως οι ζώνες αλλά και στα κοσμήματα οι μεγάλοι οίκοι. Οπότε αν τα ρούχα με κεντημένες πέτρες και κρόσσια σου φαίνονται υπερβολικά γιατί δεν βάζεις λαμπερές πινελιές συνδυάζοντας τα ρούχα σου με χρυσά αξεσουάρ. 

   Aπό αριστερά: Chanel, Elie Saab, Givenchy 

Αυτό που κάνει εντύπωση στη νέα collection είναι πως η λάμψη δεν περιορίζεται μόνο στο χρυσό αφού σε μεταμορφώνει σε γοργόνα με λαμπερές κεντημένες παγιέτες που δίνουν έναν άλλον πιο δροσερό αέρα σε ένα κατά τα άλλα πιο "βαρύ" ντύσιμο. 

    Από αριστερά: MiuMiu, Nina Ricci, Viktor&Rolf

Άφησε την κοιλιά σου έξω και δεν θα χάσεις αφού φέτος η μόδα σου το επιτρέπει χωρίς φόβο και πάθος. Φόρεσε λοιπόν μπλουζάκια με βολάν και συνδύασέ τα με ψηλόμεσες φούστες αλλά και παντελόνια και κάνε το στιλ σου ξεχωριστό με ένα πολύ κοριτσίστικο αέρα. 

Σημείωσε πως κι ένα δάχτυλό από την κοιλιά σου αρκεί για να ενσωματώσεις το trend στη ζωή σου. Δεν υπάρχει λοιπόν λόγος αν οι αναλογίες σου δεν το επιτρέπουν και τόσο να βρεθείς εκτεθιμένη. 

   Από αριστερά: Leonard, D&G, Alexis Mabille

Τα μαντίλια είναι της μόδας αλλά εκπλήσουν ευχάριστα με τον πρωτότυπο τρόπο που φοριούνται. Οι οίκοι τα μετατρέπουν σε φορέματα κι εσύ μέσα στο ζεστό καλοκαιράκι μπορείς να τα φορέσεις. Σταθερή αξία παραμένει το φόρεμα πουκάμισο που σε συνοδεύει από το πρωί στη θάλασσα μέχρι και το μαύρο επάνω από ένα τζιν σορτς. 

   Aπό αριστερά: Moschino, Viktor&Rolf, Ralph Lauren

Αν το "φετίχ" σου είναι να μεταμορφώνεσαι σε ρόλους μέσα από το ντύσιμο σου την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2012 δεν θα σταματήσεις να το κάνεις. Φέτος η μόδα σε μεταμορφώνει σε ταυρομάχο, σε diva του '70 με μαντίλα και μεγάλα κοκάλινα γυαλιά, σε ηρωίδα από ταινία του '20 αλλά και σε cowboy girl αφού τα καπέλα σίγουρα θα κατακύσουν τις παραλίες. 

   Aπό αριστερά: Isabel Marant, Kenzo, Victoria Beckham 

Αν είσαι από τα κορίτσια που αγαπούν το σπορ ντύσιμο τότε αυτή είναι η σεζόν που μπορείς να εκφραστείς χωρίς φόβο και πάθος. Οι σχεδιαστές δίνουν έναν σπορ αέρα στα ρούχα τους και σε κάνουν να βλέπεις το ενδεχόμενο του να φορέσεις t-shirts με αριθμούς ή ακόμη και καπέλο τζόκεϋ επάνω από φόρεμά σου θετικά.

   Από αριστερά: Jil Sanders, Loewe, Isabel Marant

Τα prints αν τα αγάπησες δεν θα σε προδώσουν! Φέτος παραμένουν ως μία μοδάτη επιλογή με μόνο μυστήριο το ενδιαφέρον μπλέξιμο σχεδίων με λουλούδια αλλά και tribal σε διαφορετικά μεγέθη. Πρόσθεσε στις επιλογές σου και τα λαχούρια που φέτος δυναμικά κατακλύζουν φορέματα, σακάκια, παντελόνια αλλά και μαγιό. 

πηγή:www.tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου