Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ: Ποια ζώδια είναι τυχερά στον έρωτα το 2012;


Ποια ζώδια θα ζήσουν τον κεραυνοβόλο έρωτα; Ποια ζώδια θα έχουν ανατροπές στα προσωπικά τους; Διάβασε το ζώδιό σου, αλλά και του ατόμου που σε ενδιαφέρει και μάθε όλες τις καυτές ερωτικές εξελίξεις του 2012!

ΚΡΙΟΣ
Το έτος των καθοριστικών αποφάσεων και της ερωτικής ανανέωσης... 
Κριέ στον έρωτα, το 2011 σε εξάντλησε συναισθηματικά και σε έκανε να χάσεις το κέφι και την αισιοδοξία σου για τα αισθηματικά σου, αφού οι ανατροπές και οι αλλαγές που υπήρξαν στην ερωτική σου ζωή, δημιούργησαν κλίμα ασάφειας και αναταραχής στο οποίο έπρεπε να προσαρμοστείς! 

Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο και το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου, τα δύσκολα πέρασαν και το 2012 θα καταφέρεις να δεις με άλλο μάτι τα αισθηματικά σου και να αντιμετωπίσεις με μεγαλύτερη σοβαρότητα, ωριμότητα και ψυχραιμία μία σχέση ή γνωριμία που σε προβλημάτισε το 2011. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, μέχρι τον Οκτώβριο του 2012 θα δεχτείς την επιρροή του Κρόνου και θα δοκιμαστούν οι αισθηματικές σου υποθέσεις.  Αλλιώς μπορεί να υπολόγιζες ότι θα ήταν η εξέλιξη μιας σχέσης και οι ανατροπές που θα υπάρξουν θα σε αναγκάσουν να συμβιβαστείς αλλά και να αποφασίσεις το καλύτερο για το μέλλον σου! Το δίλημμα: “παντρεύομαι ή χωρίζω”, “δεσμεύομαι ή ανεξαρτητοποιούμαι” θα βρίσκεται σε πρώτο πλάνο αυτή τη χρονιά! 

Ο Ουρανός από το ζώδιό σου, μπορεί να φέρει στη ζωή σου απρόσμενες εξελίξεις ή ακόμα κι έναν κεραυνοβόλο έρωτα -ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Το β'εξάμηνο της χρονιάς ο Δίας και η Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων, θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις, να ανακτήσεις την ανάλαφρη ερωτική διάθεση που τόσο σου ταιριάζει και να φλερτάρεις απολαμβάνοντας νέες γνωριμίες! 

Το 2012 λοιπόν, θα χρειαστεί να πάρεις καθοριστικές αποφάσεις για το μέλλον των αισθηματικών σου, παράλληλα όμως θα απολαύσεις πικάντικες, αναζωογονητικές στιγμές έρωτα που θα σε κάνουν να ζήσεις μοναδικές συγκινήσεις. 
Τα ιδανικά ερωτικά διαστήματα του 2012 είναι τον Φλεβάρη που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού (συγκεκριμένα από τις 8/2 - 4/3) αλλά και ο Σεπτέμβριος που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο φιλικό για σένα ζώδιο του Λέοντα (6/9-2/10).

Κριέ, υποδέχεσαι το νέο έτος με απαισιοδοξία σχετικά με τις ερωτικές σου υποθέσεις, αλλά και με συναισθηματική εξάντληση αλλά και ασάφεια για το μέλλον μιας σχέσης ή γνωριμίας που σε προβλημάτισε τη χρονιά που πέρασε! Ο Κρόνος από το ζώδιο του Ζυγού θα συνεχίσει μέχρι και τον Οκτώβριο του 2012 να δοκιμάζει την ερωτική σου ζωή - ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Το 2012 είναι το έτος των καθοριστικών αποφάσεων, αλλά και της δέσμευσης για το ζώδιό σου!


ΤΑΥΡΟΣ
Το έτος της αισθηματικής δέσμευσης...
Ταύρε, στον έρωτα, το 2012 δεν πρέπει να έχεις κανένα απολύτως παράπονο, αφού συγκαταλέγεσαι στα ευνοημένα ζώδια της νέας χρονιάς! Στον έρωτα με σύμμαχο τον Δία, από το ζώδιό σου, το νέο έτος θα κάνει την είσοδό του με ελπίδα και αισιοδοξία για τα αισθηματικά σου! Αν το 2012 σε βρίσκει διατηρώντας μία αισθηματική σχέση, τότε το “δώρο” του Δία για τη νέα χρονιά θα είναι η σταθεροποίηση, η δέσμευση ή και η επισημοποίηση της σχέσης σου. Το πρώτο εξάμηνο της χρονιάς, θα σου δώσει την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου, να δεθείτε συναισθηματικά ακόμα περισσότερο και φυσικά μέσα στο ερωτικό μενού του 2012 είναι κι ένας γάμος ή ένας απόγονος. Αν η νέα χρονιά σε βρίσκει χωρίς έναν μόνιμο ερωτικό σύντροφο, δεν χρειάζεται να σου δημιουργείται καμία απολύτως ανησυχία, αφού με την υποστήριξη του Δία, δεν θα τύχουν απλώς ερωτικές ευκαιρίες, αλλά θα υπάρξει από εκεί που δεν το περιμένεις μία σημαντική ερωτική γνωριμία, με ένα πρόσωπο που θα μπορείς να δεσμευτείς, να νιώσεις σιγουριά, ασφάλεια και σταθερότητα! 

Μέχρι και τον Ιούλιο του 2012 η ερωτική ατμόσφαιρα θα είναι διάχυτη, αφού ο Άρης θα βρίσκεται όλο αυτό το διάστημα στο ζώδιο της Παρθένου -στον 5ο οίκο του ωροσκοπίου σου, δηλαδή στον τομέα του έρωτα, της δημιουργίας και των παιδιών! 

Η συμβουλή μας για τη νέα χρονιά, είναι να απολαύσεις τον έρωτα, να χαρείς την συναισθηματική δέσμευση που θα προκύψει και να προσπαθήσεις να βάλεις γερά θεμέλια στην ερωτική σου ζωή, γιατί το τελευταίο δίμηνο του 2012, ο Κρόνος μπαίνει στο ζώδιο του Σκορπιού για να “τεστάρει” τη σταθερότητα των σχέσεών σου! Τα ευνοϊκά ερωτικά διαστήματα του 2012 είναι ο Μάρτιος, που η Αφροδίτη θα είναι στο ζώδιό σου (και θα πραγματοποιεί σύνοδο με τον Δία, από 5/3 - 3/4) αλλά και ο Οκτώβριος του 2012 που η Αφροδίτη θα είναι στο ζώδιο της Παρθένου από 3/10-27/10.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Το 2012 βρίσκεις στα αισθηματικά σου τον παλιό καλό σου εαυτό! 
Στον έρωτα Δίδυμε το 2011 δεν ήταν και ένα έτος εύκολο για τα αισθηματικά σου, αφού εκεί που πήγαινε μία σχέση ή γνωριμία να “στρώσει”, εκεί ξαφνικά έρχονταν τα πάνω κάτω και αναγκαζόσουν να ξεκινήσεις και πάλι από το μηδέν όλες τις προσπάθειες (μην ξεχνάμε ότι ήσουν από τα ζώδια που επλήγησαν από τις εκλείψεις του 2011). 
Το 2012 έρχεται για να σε ανανεώσει και για να σε βοηθήσει να βρεις και πάλι τον παλιό καλό σου εαυτό! Η Αφροδίτη, ο πλανήτης του έρωτα, της δημιουργίας, της αγάπης, των παιδιών αλλά και της εκφραστικότητας, θα βρίσκεται για αρκετούς μήνες στο ζώδιό σου, συγκεκριμένα από τις 3 Απριλίου - 6 Αυγούστου! Ανοίγεται λοιπόν μπροστά σου ένα ερωτικό διάστημα, που θα αποκτήσεις και πάλι την ερωτική σου φόρμα και θα επιδοθείς και πάλι στο παιχνίδι του φλερτ και της ερωτικής κατάκτησης!

Προσοχή μονάχα, αν είσαι ήδη σε μία σχέση, γιατί οι ερωτικοί πειρασμοί θα είναι αρκετοί και η δική σου στάση αρκετά επιπόλαιη! Από τον Ιούνιο του 2012 ανοίγεται ένα νέο κεφάλαιο στην ερωτική σου ζωή, γιατί ο Δίας μπαίνει στο ζώδιό σου και σου χαρίζει ακόμα μεγαλύτερη ερωτική εύνοια! Μία αισθηματική προσδοκία σου, μπορεί το β'εξάμηνο της χρονιάς να γίνει πραγματικότητα, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου. 

Η συμβουλή μας για το 2012 είναι χαρείς το φλερτ, τις ερωτικές γνωριμίες που θα προκύψουν, να προσέξεις τις αισθηματικές επιπολαιότητες και να προετοιμαστείς για μία νέα αισθηματική δέσμευση που σταδιακά θα αλλάξει τη ζωή σου! 

Τις πιο ερωτικές στιγμές της χρονιάς θα τις ζήσεις την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2012, ενώ από τα τέλη Οκτωβρίου μέχρι και τις 20 Νοεμβρίου που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο Ζυγό, είναι ένα πολύ όμορφο διάστημα για τα αισθηματικά σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το 2012 διεκδικείς δυναμικά ένα καλύτερο μέλλον για τα αισθηματικά σου. 
Στον έρωτα Καρκίνε, το 2012 σε βρίσκει με αβεβαιότητα, ανασφάλεια αλλά και μπλοκάρισμα για τα αισθηματικά σου, αφού υπάρχουν κάποιες ερωτικές “υποθέσεις” που είναι ακόμα σε εκκρεμότητα και σε προβληματίζουν! Τα αισθηματικά, δεν είναι η προτεραιότητα σου τη νέα χρονιά, όχι ότι δεν θα σε απασχολήσουν ή δεν θα υπάρξουν και στιγμές που θα σε ανανεώσουν. Σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, θα νιώσεις ότι διανύεις ένα μεταβατικό στάδιο, κατά το οποίο πρέπει να ξεκαθαρίσεις τα συναισθήματά σου, να πάρεις αποφάσεις και να αντιμετωπίσεις με μεγαλύτερο δυναμισμό τις εξελίξεις που προκύπτουν στα ερωτικά. Ο Πλούτωνας από το ζώδιο του Αιγόκερω (απέναντι από το ζώδιό σου), θα επηρεάσει εσένα που έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Αυτό σημαίνει ότι το 2012 θα υπάρξουν ερωτικές προκλήσεις και ανατροπές, που θα σε αναγκάσουν να αλλάξεις τακτική και απόψεις για τον έρωτα και τις σχέσεις. Μπορεί κι εσύ κάποιες στιγμές να μην αναγνωρίσεις τον ίδιο σου τον εαυτό, αφού τα συναισθήματά σου θα αλλάξουν ριζικά! Τη νέα χρονιά λοιπόν, θα κάνεις τον προσωπικό σου απολογισμό και θα σκεφτείς τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις αλλά και αξίζει να είναι στο πλάι σου, προκειμένου να νιώσεις την πλήρη ευτυχία. 
Η συμβουλή μας για το 2012 είναι να δεχτείς την ροή των γεγονότων που θα υπάρξουν στα αισθηματικά σου, χωρίς να επιμένεις να αλλάξεις τους ανθρώπους ή τις καταστάσεις που υπάρχουν γύρω σου. Θετικά ερωτικά διαστήματα του 2012 είναι ο Αύγουστος (από 7/8 – 5/9) που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου αλλά και από 21/11-14/12 που θα είναι στο ζώδιο του Σκορπιού!


ΛΕΩΝ
Το 2012 θα εκπληρωθούν κάποιες ερωτικές σου προσδοκίες... 
Στον έρωτα Λέοντα, τα περασμένα έτη έζησες ερωτικές ανατροπές, έρωτες με σύντομη ημερομηνία λήξης, αλλά και ψεύτικες, ουτοπικές προσδοκίες που σε έκαναν να αισθανθείς προδοσία και εξαπάτηση. Το 2012 πες “αντίο” στον Ποσειδώνα που βρισκόταν απέναντι από το ζώδιό σου, στο ζώδιο του Υδροχόου και προκαλούσε ερωτικές διαψεύσεις. Πλέον μπαίνεις σε ένα στάδιο, που τα αισθηματικά σου γίνονται πιο ξεκάθαρα! 

Το πρώτο εξάμηνο του 2012, θα καταφέρεις να σταθεροποιήσεις μία σχέση που την περασμένη χρονιά σε είχε προβληματίσει. Αν το 2012 σε βρίσκει με έναν μόνιμο ερωτικό δεσμό, τότε μέχρι την άνοιξη της νέας χρονιάς, μπορεί να υπάρξει κάποια επισημοποίηση (συμβίωση, αρραβώνας, γάμος)! Το 2012 θα είναι πιο εύκολο να εκπληρωθούν οι ερωτικές σου προσδοκίες και αρκετές στιγμές θα διαπιστώνεις ότι τα εμπόδια που εμφανιζόντουσαν ξαφνικά τα τελευταία χρόνια, παύουν πλέον να εμφανίζονται και τα αισθηματικά κυλούν αβίαστα. Το δεύτερο εξάμηνο του 2012, ευνοεί ιδιαίτερα εσένα φίλε μας Λέοντα που είσαι χωρίς ταίρι. Η Αφροδίτη και ο Δίας από το ζώδιο των Διδύμων, σε βοηθούν να δικτυωθείς, να κάνεις νέες γνωριμίες και να γοητεύσεις τους πάντες γύρω σου! 

Η συμβουλή μας για τη νέα χρονιά είναι να είσαι σε ετοιμότητα για αισθηματικές εξελίξεις που θα αφήσουν το στίγμα τους και από την άνοιξη του 2012 και μετά, να απολαύσεις το φλερτ, τη διασκέδαση και την αισθηματική επιβεβαίωση. 
Τα πιο φλογερά ερωτικά διαστήματα του 2012 είναι ο Φλεβάρης (από τις 8/2-4/3) που η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού θα σου χαρίσει μοναδικές συγκινήσεις. Ο Σεπτέμβριος του 2012 θα είναι εξίσου ερωτικός, αφού από τις 6/9 - 2/10 η Αφροδίτη θα είναι στο ζώδιό σου!


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το 2012 θα διεκδικήσεις στον έρωτα, αυτό που σου αξίζει να έχεις δίπλα σου και θα το κερδίσεις... Στον έρωτα Παρθένε, πέρασες δοκιμασίες, δυσκολίες, όμως το 2012 έρχεται για να σε ανταμείψει και για να σου δώσει ευκαιρίες να αναθερμάνεις το ερωτικό κλίμα και να ζήσεις και πάλι από την αρχή όμορφες αισθηματικές συγκινήσεις. 

Ο Άρης από το ζώδιό σου -μέχρι και τον Ιούλιο του 2012- σε δραστηριοποιεί ερωτικά, σου μεταδίδει ερωτισμό και σε κάνει πιο διεκδικητικό στα αισθηματικά σου! Αυτή τη χρονιά, μπορείς να βελτιώσεις μία σχέση που το περασμένο έτος είχε πέσει σε ρουτίνα. Ο Δίας από το ζώδιο του Ταύρου -το πρώτο εξάμηνο του 2012- σου δίνει νέες ερωτικές ευκαιρίες, μέσα από νέες γνωριμίες που θα προκύψουν σε συλλογικούς χώρους. 

Αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, τότε μέχρι την άνοιξη του 2012, θα προκύψει μία νέα γνωριμία με κάποιο πρόσωπο που όχι απλά θα σου ξυπνήσει ξεχασμένα συναισθήματα, αλλά θα έχετε επικοινωνιακή ταύτιση και ίδια γούστα! Με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, είναι βέβαιο ότι το 2012 είναι ένας έτος που θα αφήσει το στίγμα του στα ερωτικά σου, θα σε μεταμορφώσει και θα σε κάνει να αλλάξεις ριζικά στάση και απόψεις για τα αισθηματικά σου 
-ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σου! 

Η συμβουλή μας είναι το 2012 είναι να αναπληρώσεις τα αισθηματικά κενά που σου άφησε το 2012 και να τολμήσεις όλα όσα μέχρι σήμερα δίσταζες... Μην ξεχνάς πως η ζωή και ο έρωτας, θέλουν ρίσκο!  Πολύ φλογερά ερωτικά διαστήματα το 2012 θα είναι από 14 Ιανουαρίου έως 7 Φεβρουαρίου, που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων, αλλά και 16 Σεπτεμβρίου-27 Οκτωβρίου που η Αφροδίτη θα είναι στο ζώδιό σου!


ΖΥΓΟΣ
Το 2012 τα αισθηματικά σου, παίρνουν μία πιο σοβαρή μορφή...
Φίλε Ζυγέ στον έρωτα ταλαιπωρήθηκες, αλλά τώρα έφαγες τον γάιδαρο και σου έχει μείνει μόνο η ουρά του. Κάπως έτσι θα αισθάνεσαι για τα ερωτικά σου ζητήματα το 2012! Η κρίση, οι αναταράξεις και οι ανατροπές που προέκυψαν το 2011 ανήκουν πλέον στον παρελθόν, για σένα που γεννήθηκες το πρώτο και το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου, σου έχουν αφήσει όμως τις πληγές τους. Αυτή τη χρονιά λοιπόν καλείσαι να ανανεώσεις την αισθηματική σου ζωή, τα παθήματα του 2011 να σου γίνουν μαθήματα και να δεις με πιο ώριμο μάτι τις ερωτικές σου υποθέσεις. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, τότε αυτήν τη χρονιά θα χρειαστεί να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον μίας σχέσης.

Το σενάριο χωρισμός ή επισημοποίηση “παίζει” σε όλην τη διάρκεια της νέας χρονιάς στο μυαλό σου. Αυτό που θα χρειαστεί είναι να σκεφτείς σοβαρά τι είναι αυτό που πλέον σε γεμίζει και τι ζητάς για να νιώσεις αισθηματική ολοκλήρωση. Το πρώτο εξάμηνο της χρονιάς, υπάρχουν ακόμα σχετικά μπλοκαρίσματα στα ερωτικά σου, όμως το δεύτερο εξάμηνο της χρονιάς -με αποκορύφωμα από μέσα Οκτωβρίου ως τα τέλη της χρονιάς- σίγουρα θα σε ανταμείψουν. Ο Δίας και η Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων, θα σε χαλαρώσουν και θα φέρουν στο δρόμο σου νέους ανθρώπους που θα σε ανανεώσουν και θα σε κάνουν να ζήσεις και πάλι από την αρχή το φλερτ, τον έρωτα και την αγάπη! 
Η συμβουλή μας για το 2012 είναι να αφήσεις πίσω σου οτιδήποτε σε έχει φθείρει, να βάλεις σε προτεραιότητα τον εαυτό σου και να σκεφτείς ποιες είναι οι πραγματικές σου ανάγκες.

Πολύ όμορφα ερωτικά διαστήματα μέσα στο 2012 θα είναι από 8 Φεβρουαρίου μέχρι 4 Μαρτίου, που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού αλλά και από 15/10-13/12 που η Αφροδίτη θα είναι στο ζώδιό σου!


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Για το 2012 θα σου ευχηθούμε η ώρα η καλή! 
Χαμογέλασε και ετοιμάσου φίλε Σκορπιέ, στον έρωτα, για μοναδικές συγκινήσεις που θα κάνουν το 2012 να γίνει μία χρονιά που θα σου μείνει αλησμόνητη! Ο Δίας -ο πλανήτης της τύχης αλλά και της επέκτασης- βρίσκεται το πρώτο εξάμηνο του 2012 στον 7ο οίκο σου, δηλαδή στον τομέα των σχέσεων, του γάμου αλλά και των συνεργασιών. 
Μέχρι τον Ιούνιο του 2012 θα προκύψει μία ουσιαστική ερωτική δέσμευση στη ζωή σου, ενώ αν είσαι ήδη σε μία σχέση, είναι πολύ πιθανό να πάρεις την απόφαση να ανέβεις με το ταίρι σου τα σκαλιά της εκκλησίας. Ένας γάμος, ένας αρραβώνας ή μία πιο ουσιαστική δέσμευση για τους ελεύθερους, είναι μέσα στο άστρο-μενού του 2012 για σένα αγαπητέ μας Σκορπιέ. Μέσα στη νέα χρονιά και συγκεκριμένα από τον Φλεβάρη που ο Ποσειδώνας εγκαθίσταται στον 5ο ηλιακό σου οίκο (στους Ιχθείς), δηλαδή στον τομέα του έρωτα, των παιδιών και της δημιουργικότητας, θα αρχίσεις πλέον να κάνεις όνειρα και να σχεδιάζεις το αισθηματικό σου μέλλον. Ο έρωτας γίνεται must και βρίσκεις πάλι την επιθυμία να ερωτευτείς, να έρθεις πιο κοντά στο άτομο που ποθείς αλλά και να εκδηλώσεις τα συναισθήματά σου! 

Η συμβουλή μας για το 2012 είναι να αφεθείς στα συναισθήματα, στα όνειρα και στις όμορφες ερωτικές εξελίξεις και εμείς δεν έχουμε παρά να σου ευχηθούμε “Η ώρα η καλή”! 

Οι πιο ερωτικές στιγμές του 2012 θα είναι από 14 Ιανουαρίου εώς 8 Φεβρουαρίου που η Αφροδίτη θα είναι στο τρυφερό και ρομαντικό ζώδιο των Ιχθύων αλλά και από 21 Νοεμβρίου – 15 Δεκεμβρίου που η Αφροδίτη θα είναι στο ζώδιό σου!


ΤΟΞΟΤΗΣ
Το 2012 ετοιμάσου για πολλές κατακτήσεις...
Φίλε Τοξότη, στον έρωτα το 2012 ξεκινά για σένα με ασάφεια αλλά με ένα σχετικό συναισθηματικό μπλοκάρισμα που προέκυψε από τις τελευταίες εκλείψεις του 2011. Μην βιαστείς να βγάλεις τα συμπεράσματά σου ότι το 2012 θα είναι μία χρονιά βαρετή για τα ερωτικά σου, γιατί σίγουρα λίγο αργότερα θα εκπλαγείς! 

Ξεκινώντας η χρονιά, θα νιώσεις την διαφορά από τον Φλεβάρη που η Αφροδίτη μπαίνει στον Κριό, στον 5ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, δηλαδή στον τομέα του έρωτα, των παιδιών και της δημιουργικότητας. Μέχρι τις 4 Μαρτίου είναι μία πολύ ερωτική περίοδος για σένα, αφού θα μπορείς να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου ή αν είσαι ελεύθερος/η θα μπορείς να φλερτάρεις και να διεκδικήσεις το άτομο που επιθυμείς. Στην συνέχεια τον Απρίλιο, η Αφροδίτη εγκαθίσταται στους Διδύμους όπου και θα παραμείνει για αρκετούς μήνες (μέχρι 6 Αυγούστου) και αυτό σημαίνει ότι το ερωτικό παιχνίδι, τα ερωτικά διλήμματα αλλά και στη συνέχεια η δέσμευση έρχονται σε πρώτο πλάνο. Από τον Ιούνιο του 2012 που μπαίνει και ο Δίας στους Διδύμους, τα ερωτικά σου ζητήματα παίρνουν πνοή, γίνονται πιο παιχνιδιάρικα και ζωντανά ενώ δεν θα λείψουν οι θετικές εκπλήξεις που θα σε κάνουν να αφήσεις την ανέμελη και εργένικη ζωή σου! Δώσε προσοχή το διάστημα Μαΐου - Ιουνίου γιατί η Ηλιακή έκλειψη στους Διδύμους και η Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιό σου, θα κλονίσουν περιστασιακά το όμορφο κλίμα που θα υπάρχει στα αισθηματικά σου! 

Η συμβουλή μας δεν είναι άλλη από το να απολαύσεις τον έρωτα και να χαλαρώσεις στην αγκαλιά ενός συντρόφου που μπορεί να σου δώσει συναισθήματα που μέχρι τώρα σου έλειψαν.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το 2012 δεν θα λείψουν τα τυχερά στον ερωτικό τομέα... 
Το 2012 Αιγόκερε, η Αφροδίτη που είναι ο πλανήτης του έρωτα, θα περάσει από όλα τα ζώδια, πλην το δικό σου. Αυτό σημαίνει ότι αυτή τη χρονιά, προτεραιότητά σου δεν θα είναι οι αισθηματικές σου υποθέσεις, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα υπάρξουν ευκαιρίες και αναζωογονητικές στιγμές που θα σε συναρπάσουν. Μην ξεχνάμε ότι ο Δίας -ο πλανήτης της τύχης και της επέκτασης- μέχρι τον Ιούνιο του 2012 θα βρίσκεται στον 5ο ηλιακό σου οίκο -δηλαδή στον τομέα του έρωτα, της δημιουργικότητας και των παιδιών! Μέσα στους πρώτους έξι μήνες της χρονιάς λοιπόν, ο Δίας θα σου χαρίσει το “δώρο” του που δεν θα είναι άλλο από μία αισθηματική εξέλιξη που σίγουρα θα σου αρέσει πολύ! 
Αν είσαι ελεύθερος, τότε ένας νέος δεσμός που θα έχει καλή πορεία και εξέλιξη, θα προκύψει μέσα στη χρονιά. Αν είσαι ήδη σε έναν ερωτικό δεσμό, μπορεί να προκύψει ένας απόγονος ή να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και να δεθείτε ουσιαστικά! Ο Πλούτωνας από το ζώδιό σου σε ωθεί να αλλάξεις στάση ζωής, να σκεφτείς εκ νέου κάποια ζητήματα που μέχρι τώρα σε προβλημάτιζαν και να κάνεις μεταμορφωτικές αλλαγές στις αισθηματικές σου σχέσεις. Το “καρμικό” στοιχείο θα είναι έντονο σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, ιδιαίτερα σε σένα που έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Σίγουρα το 2012 είναι μία χρονιά που θα αφήσει έντονο στίγμα στα ερωτικά σου, θα σε αλλάξει και θα σε ωθήσει να επιλέξεις να παραμείνει στη ζωή σου ένας άνθρωπος που πραγματικά σου αξίζει! 
Η συμβουλή μας δεν είναι άλλη από το να δώσεις ιδιαίτερη σημασία στους ανθρώπους που θα γνωρίσεις μέσα στη νέα χρονιά και να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν το πρώτο εξάμηνο του 2012. 
Εκτός από το πρώτο εξάμηνο του 2012 που σίγουρα έχει να σου δώσει τα δώρα του για τα αισθηματικά σου, μία ακόμα καυτή ερωτικά περίοδος θα είναι και το καλοκαίρι συγκεκριμένα από 7/8-5/9 που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Καρκίνο.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ώρα να βρίσκεις την ερωτική σου φόρμα... 
Στον έρωτα Υδροχόε το 2012 είναι για σένα ένα έτος με περιπέτεια, δράση, ερωτισμό, φλερτ αλλά και επιστροφές παλαιών ερωτικών συντρόφων! Είναι βέβαιο ότι τη νέα χρονιά δεν θα βαρεθείς στα αισθηματικά σου, αφού οι αλλαγές και οι εξελίξεις θα σε κάνουν να ζήσεις δυνατές εμπειρίες -που άλλωστε αυτό είναι κάτι που σου αρέσει πολύ! Ο Ποσειδώνας τον Φλεβάρη φεύγει από το ζώδιό σου και επιτέλους θα αρχίσεις πλέον να βλέπεις πιο καθαρά και ξάστερα κάποια αισθηματικά ζητήματα που σε κλόνισαν τα περασμένα έτη. Τώρα μπορεί να διαπιστώσεις ότι τον τελευταίο καιρό είχες μεγαλοποιήσει τα συναισθήματά σου για ένα πρόσωπο, που στην ουσία δεν άξιζε να είναι στο πλάι σου! 
Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου και διατηρείς μία σχέση που πληροί τις προϋποθέσεις, τότε μέχρι τον Ιούνιο του 2012 είναι ένα ευνοϊκό διάστημα για να παντρευτείς και να κάνεις οικογένεια, αφού ο Δίας από τον Ταύρο φέρνει επέκταση αλλά και τύχη στο σπίτι και στην οικογένεια! Τον Απρίλιο, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων και η πολύμηνη παραμονή της στο ίδιο ζώδιο (μέχρι τον Αύγουστο του 2012) σημάνει μία νέα περίοδο για τα ερωτικά σου, που το φλερτ και το ερωτικό παιχνίδι θα έχουν τον πρώτο λόγο. Οι ερωτικές προτάσεις θα είναι δελεαστικές, για αυτό και δείξε προσοχή αν ήδη διατηρείς έναν δεσμό. Με χαλαρή αλλά και επιπόλαιη στάση, θα ζήσεις ερωτικές στιγμές που πραγματικά θα σε ανανεώσουν. Από τον Ιούνιο του 2012 που μπαίνει και ο Δίας στο ζώδιο των Διδύμων - στον 5ο οίκο σου, δηλαδή στον τομέα του έρωτα-, τότε σίγουρα θα υπάρξει μία πολύ καλή ερωτική εξέλιξη που θα μπορέσει να σου χαρίσει μονιμότητα, ασφάλεια και αισθηματική πληρότητα! 
Η συμβουλή μας για το ζώδιό σου είναι να αποφορτιστείς από τα προβλήματα και τις ανατροπές που πέρασες το 2011 και να αναμένεις την ανανέωση στα αισθηματικά σου που είναι βέβαιο ότι από τον Απρίλιο, θα αρχίσει να είναι αισθητή! 
Τα ερωτικά διαστήματα της χρονιάς είναι από 1-13 Ιανουαρίου που η Αφροδίτη θα είναι στο ζώδιό σου, αλλά και από 3 Απριλίου - 6 Αυγούστου που η Αφροδίτη θα είναι στους Διδύμους!


ΙΧΘΕΙΣ
Το 2012 γυρνάς μία νέα σελίδα στα αισθηματικά σου...
Φίλε Ιχθύ, την θετική ενέργεια του έρωτα το 2012, θα αρχίσεις να την αισθάνεσαι από το ξεκίνημα της χρονιάς που είναι φανερό ότι τα αισθηματικά σου ζητήματα θα είναι σε πρώτο πλάνο. Ο Άρης θα παραμείνει μέχρι και τον Ιούλιο στον 7ο οίκο σου, δηλαδή στον τομέα των σχέσεων, των συνεργασιών αλλά και του γάμου. Έτσι λοιπόν, είναι ένα διάστημα που θα θελήσεις να πάρεις αποφάσεις καθοριστικές για την εξέλιξη της αισθηματικής σου πορείας, ενώ δεν αποκλείεται αρκετές στιγμές να συμπεριφέρεσαι παρορμητικά! Ο ερωτισμός θα είναι διάχυτος σε όλη την διάρκεια της νέας χρονιάς. Από τις 14 του Γενάρη η Αφροδίτη θα είναι στο ζώδιό σου και θα παραμείνει μέχρι τις 7 Φεβρουαρίου. Αυτό σημαίνει ότι αυτό το διάστημα μπορείς να αναμένεις όμορφες αισθηματικές εξελίξεις. Ο Ποσειδώνας, ο κυβερνήτης σου, μπαίνει στο ζώδιό σου έτσι λοιπόν βρίσκεις και πάλι την επιθυμία να εκφραστείς, να κάνεις όνειρα, να φλερτάρεις και να ερωτευτείς. Το δεύτερο εξάμηνο του 2012 είναι ένα θετικό διάστημα για την δημιουργία μίας μόνιμης ερωτικής δέσμευσης, ενώ η πιθανότητα γάμου και οικογενειακής επέκτασης, είναι μέσα στο πρόγραμμα. Ο Δίας και η Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων, φέρνουν έναν μόνιμο δεσμό ή ακόμα και έναν απόγονο! 

Η συμβουλή μας για το 2012 είναι να μην αφήσεις τα συναισθήματά σου να σε παρασύρουν σε επιλογές που αργότερα μπορεί να διαπιστώσεις ότι ήταν επιπόλαιες.

πηγή:www.tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου