Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Ντύσου για τις απόκριες χωρίς να ξοδέψεις ούτε ένα ευρώ! Με τα ρούχα που έχεις ήδη στην ντουλάπα σου


Οι απόκριες έφθασαν και σίγουρα σε έχουν καλέσει σε party ή σε κάποιο σουαρέ που απαιτεί να μασκαρευτείς! Για πολλές αυτό είναι μία καλή αφορμή για να μασκαρευτούν και να γλεντήσουν με την ψυχή τους. Για κάποιες άλλες όχι και τόσο χαρύμενα τα νέα αφού οι απόκριες τους προκαλούν άγχος αλλά και περιττά έξοδα. 


Η Σοφία Σούζα έρχεται να σου φτιάξει τη διάθεση δίνοντάς σου τρία outfits βγαλμένα μέσα από την ντουλάπα σου. Και τί εννοώ με αυτό; Μηδένισε τα έξοδα στο μυαλό σου και δες τα ρούχα που ήδη έχεις με διαφορετικό μάτι. Είχες σκεφτεί πόσο εύκολα μπορείς να ντυθείς Pokahondas, Cat Woman ή ακόμη και Minnie Mouse συνδυάζοντας έξυπνα ρούχα καθημερινά μέσα από την ντουλάπα σου; 

Εμείς σου δίνουμε μερικές ιδέες... Εσύ, κοιτάζοντας τα ρούχα που ήδη έχεις μπορεί να σκεφτείς κάτι άλλο. Αρκεί να βάλεις τη φαντασία σου σε λειτουργία.


Αν η διάθεσή σου είναι αρκετά sexy τότε γιατί δεν ντύνεσαι cat woman; Ο τρόπος πολύ εύκολος! Φόρεσε το μαύρο σου κολάν ή αν έχεις και λεοπάρ και συνδύασέ το με ένα μπούστο, δερμάτινα γάντια και ψηλές μπότες. Αν θέλεις να δώσεις και λίγα χρήματα ύψους 5 ευρώ μπορείς να προσθέσεις μία μαύρη μάσκα. Αν όχι τότε ζωγράφισε με μαύρες μπογιές και κόκκινο κραγιόν το πρόσωπό σου.

Η Μinnie Mouse μπορεί να σου ακούγεται αρκετά περίπλοκη επιλογή αλλά τελικά δεν είναι έτσι όπως ακούγεται. Ένα βερμουδάκι με πουά ακόμη και μαύρο συνδυασμένο έξυπνα με λευκό πουκάμισο με βολάν και κίτρινες ή κόκκινες γόβες θα σε κάνουν να μοιάζεις κατά πολύ στη διάσημη Minnie Mouse. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι τα αυτιά ορόσημο της ηρωίδας που εύκολα μπορείς να βρεις σε μαγαζί με αποκριάτικα.

Το είχες σκεφθεί πως με το τζιν σορτσάκι σου αλλά και τα φλατ μποτάκια με κρόσσια που έχεις μπορείς να ντυθείς ινδιάνα; Και πόσο μάλλον αν προσθέσεις δύο με τρεις πινελιές που θα σε αναδείξουν σε Pokahondas.

πηγή:www.tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου