Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Αυτό είναι το άρωμα Roberto Cavalli που περιμέναμε!


Από τα αρώματα τα οποία πρόκειται να λανσαριστούν τις νέες σεζόν, οι beauty editors βλέπουμε συνήθως αποσπάσματα από τηλεοπτικά spots. Και από αυτά μπορείς να πάρεις μια πολύ καλή ιδέα για το τι πρεσβεύει το άρωμα. Αν είναι girly, αν είναι ζωηρό, αν είναι ρομαντικό ή sexy. Και το νέο άρωμα του Roberto Cavalli (το πρώτο που κυκλοφορεί κάτω από την ομπρέλα της Coty) είναι μόνο sexy! 


Το μόνο που έλειπε για να συμπληρώσει την εικόνα του αρώματος Roberto Cavalli ήταν το μπουκάλι και το επίσημο δελτίο τύπου από τον οίκο. 

Και δεν υπάρχει κάτι να εκφράζει καλύτερα τον χαρακτήρα του αρώματος από αυτή την φράση στο Δ.Τ. (στη μεταφέρω αυτούσια): 
Κάποιες γυναίκες περιμένουν απλά να τις προσέξουν. Εκείνη, είναι αδύνατο να μην την προσέξεις. 
Κάποιες γυναίκες περιμένουν την γη να γυρίσει. Εκείνη, η ίδια κινεί τη γη και κάνει τα κεφάλια να γυρίζουν. 
Κάποιες γυναίκες περιμένουν να τις δαμάσουν. Εκείνη, είναι ανυπότακτη. 



Η photo της Eliza Sednaoui, πρωταγωνίστριας και μούσας του αρώματος σε πείθει!

Και πώς μυρίζει;
Το άρωμα Roberto Cavalli ανήκει στην κατηγορία των λουλουδάτων με νότες κεχριμπαριού αρωμάτων. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο και λαμπερό άρωμα με τις νότες κορυφής να παίρνουν φωτιά από τις διαφορετικές κατηγορίες ροζ πιπεριού. Στην καρδιά του αρώματος υπάρχουν άνθη πορτοκαλιάς ενώ στην βάση το Tonka Bean κάνει την επιδερμίδα ακόμη πιο γοητευτική!

Λοιπόν, πώς σου φαίνεται το νέο άρωμα Roberto Cavalli; Σου αρέσουν οι sexy μυρωδιές; Ποιο είναι το δικό σου sexy άρωμα; Στείλε το σχόλιό σου εδώ!

πηγή:www.tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου