Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Ποια είναι τα βερνίκια της Άνοιξης; Ποιο νέο άρωμα λανσάρει η Chanel; Δες πρώτη όλα τα νέα του οίκου!


Το έχουμε ξαναπεί μέσα από αυτή τη στήλη πολλές φορές! Αν θες να μάθεις ποια χρώματα θα παίξουν στα νύχια κάθε σεζόν, τότε πρέπει να κάνεις μια βόλτα από τα stands της Chanel! Και έφτασε εκείνη η ώρα (επιτέλους!) που μπορώ να σου αποκαλύψω ποιες είναι αυτές και μάλιστα τηρώντας με κάθε τυπικότητα την επίσημη ημερομηνία δημοσίευσης!



Για αρχή θα σου πω ότι η ανοιξιάτικη collection μακιγιάζ θα σε ξελογιάσει, τα βερνίκια της δε είναι τόσο εντυπωσιακά που θα θες να αλλάζεις χρώμα στα νύχια κάθε μέρα, υπάρχουν shower gels και twist & sprays που σε... σέρνουν από τη μύτη και πολλά ακόμη νέα. 
Κράτα και αυτό το info και σε τροφοδοτώ με λεπτομέρειες σύντομα: το αγόρι σου δεν θα μείνει παραπονεμένο. Έρχεται ολοκαίνουριο άρωμα Bleu De Chanel. 

Έτοιμη για ξενάγηση; 

Make up Spring Collection 2012...Και το όνομα αυτής Harmonie de Printemps! Τρία ολοκαίνουρια βερνίκια παίζουν την ομορφιά σου στα δάχτυλα, μια παλέτα με πέντε αποχρώσεις του ροζ κάνει τα μάγουλά σου να κοκκινίζουν με στιλ, ενώ το μεγάλο νέο είναι ότι το θρυλικό Rouge Coco κυκλοφορεί και σε balm. Θέλεις εικόνες; Δες παρακάτω την wish list μας!
Στην νέα συλλογή Harmonie de Printemps βρίσκεις τρεις διαφορετικές αποχρώσεις όλες συλλεκτικές! April, May, June... Ποτέ άλλοτε οι μήνες δεν είχαν τόσο υπέροχα χρώματα. Δηλώνω αδυναμία στο no 539. Υποπτεύομαι ότι θα εξαντληθεί πριν προλάβει να "εγκατασταθεί" στα stands του θρυλικού οίκου!
Blush Horizon De Chanel. Ένα ρουζ, πέντε διαφορετικές αποχρώσεις του ροζ, άπειρα beauty looks στο πρόσωπό μου. Το θες σε μια πρόταση; Ένα ακόμη προϊόν που θα γίνει best seller. Μερικά αγαπημένα beauty tips: Ανάμειξε όλα τα χρώματα με ένα φαρδύ πινέλο και δημιούργησε την δική σου μοναδική απόχρωση, άπλωσε σε γενναίες δόσεις το ροζ στα μάγουλά σου (χαμογέλασε στον καθρέφτη σου και βρες το ακριβές σημείο) για ένα doll & girly look ή παίξε με τους πορτοκαλί- χρυσούς τόνους για να δώσει πιο ηλιοκαμμένο effect στο πρόσωπό σου! 
Στα ανοιξιάτικα catwalks βλέπουμε ωραία, ζουμερά, υγιή αλλά γυμνά χείλη! Και αν θες ένα προϊόν να σου εξασφαλίζει αυτό το sexy & healthy αποτέλεσμα μόλις το βρήκες! Rouge Coco Baume ή αλλιώς το lip balm που θα αγαπήσεις. 
Το packaging κάθε προϊόντος μακιγιάζ Chanel αποτελεί από μόνο του αντικείμενο πόθου! ΗPoudre Universelle Compacte αφήνει ένα υπέροχο φινίρισμα στο πρόσωπό σου ενώ περιέχει pigments που αντανακλούν το φως και δίνουν λάμψη υγείας. 

Αρωματικές αποπλανήσεις...
Τα νέα της Chanel για την Άνοιξη του '12 δεν εξαντλούνται στο gorgeous μακιγιάζ. Αν είσαι αχόρταγη στις δόσεις παστέλ μπορείς να έχεις ακόμη περισσότερο μέσα από τρεις νέες αφίξεις: Chance, Chance eau Fraiche και Chance eau Tendre κυκλοφορούν σε Twist and Spray εκδοχή των 20ml για να έχεις το αγαπημένο σου άρωμα πάντα μαζί. Αν μη τη άλλο θα εντυπωσιάσεις όταν αποκαλύψεις μέσα από την τσάντα σου τα so chic & cute μπουκαλάκια! 

Και αν θες να κακομάθεις τον εαυτό σου και στις πιο private στιγμές σου (βλ. στο μπάνιο σου) σε περιμένουν τρία νέα shower gel: Chance eau Tendre, Chance eau Fraiche και Chance! Σε προειδοποιώ: προκαλούν εθισμό και το άρωμα που αφήνει στην επιδερμίδα σου είναι σαν να γεννήθηκες με αυτό. Θυμήσου το στο πρώτο κομπλιμέντο που θα εισπράξεις!

πηγή:www.tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου