Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Συνταγές λάμψης που κάνουν οι stars! Στις έχουμε όλες!


Αυτή η Κυριακή έχει γενναίες δόσεις red carpet. Σημείωσε πρόχειρα ότι απόψε είναι Bafta και Grammys με Beyonce και Angelina Jolie να δίνουν τον καλύτερο και πιο λαμπερό εαυτό τους. Διόρθωση: το καλύτερο και πιο λαμπερό δέρμα τους! Πώς;
Η Μάργκη Καπελάρη, αισθητικός πολλών διάσημων ελληνίδων, ανοίγει τα... beauty χαρτιά της και μας αποκαλύπτει 4 συνταγές ομορφιάς για να λάμπεις κι εσύ σαν star και μάλιστα χωρίς να ξοδευτείς. Δοκίμασα την τελευταία. Αρκεί να σου πω ότι η επιδερμίδα μου ήταν όσο ταλαιπωρημένη δεν την έχω ξαναδεί ποτέ! Σήμερα, όμως, ξύπνησα άλλη!

Λοσιόν με χυμό λεμονιού και ροδόνερο
How to: 
Ανακατεύεις ίση ποσότητα χυμό λεμονιού και ίση ποσότητα ροδόνερου. Μετά τον καθαρισμό του προσώπου σου το περνάς σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ με ένα βαμβάκι. 
Τι κάνει: Φωτίζει πολύ ωραία το πρόσωπο, ξηραίνει τα σπυράκια και διώχνει τους ρύπους.
Extra info: Αν έχεις ευαίσθητο δέρμα απόφυγέ την! 

Καλμαντική μάσκα με αγγούρι
How to:
 Πέρασε ένα αγγούρι από τον τρίφτη. Ανακάτεψέ το με ίση ποσότητα βρώμης. Αν έχεις λιπαρό ή μικτό δέρμα πρόσθεσε λίγο γιαούρτι. Αν το δέρμα σου είναι ξηρό πρόσθεσε λίγο ξινόγαλα. Άφησέ το για 30 λεπτά και αφαίρεσε με άφθονο χλιαρό νερό.
Τι κάνει: Ηρεμεί το δέρμα και διώχνει τις κοκκινίλες. Ιδανικό αν πέρασες έντονη πίεση! 

Μάσκα για όλα τα δέρματα με μέλι
How to:
 Πλύνε πρώτα το πρόσωπό σου με ζεστό νερό, έπειτα άπλωσε μέλι για μισή ώρα αφαίρεσε αρχικά με ζεστό νερό κι έπειτα με κρύο για να κλείσουν οι πόροι.
Τι κάνει: Έχει αντισυπτική, αντιγηραντική και επουλωτική δράση. Είναι πολύ καλό για δέρματα με σπυράκια και βοηθά στο να καθαρίζουν οι πόροι και να επουλώνονται οι πληγές. 

Μάσκα με ασπράδι αβγού 
How to: 
Χτύπησε δύο ασπράδια αβγού. Αν έχεις ξηρό δέρμα ανάμειξέ το με ένα κουταλάκι του γλυκού λάδι. Αν το δέρμα σου είναι λιπαρό ανάμειξέ  το με δύο κουταλιές της σούπας γιαούρτι. Άφησέ το στο πρόσωπό σου για 15-20 λεπτά μέχρι να αισθανθείς την επιδερμίδα σου να σε τραβάει. Αφαίρεσε με χλιαρό προς κρύο νερό. 
Τι κάνει: Δίνει σύσφιξη και άμεση λάμψη. Είναι μια μάσκα που κάνουν πολλές διάσημες πριν από μεγάλα events! 

Σημείωσέ το!Μετά από κάθε μάσκα άπλωσε την ενυδατική προσώπου σου. Πριν από την μάσκα αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα μπορείς να κάνεις scrub, αν όμως έχεις ξηρό ή ευαίσθητο δέρμα μπορείς να κάνεις τον πρώτο καθαρισμό με το λεμόνι. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου