Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Κέλτικη Αστρολογία. Εσείς τι δέντρο είστε;

Βρείτε το δέντρο σας, σύμφωνα με τα γενέθλιά σας και στη συνέχεια μάθετε κάποια βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σας.



1/1 έως 11/1 & 5/7 έως 14/7:  Έλατο
12/1 έως 24/1 & 15/7 έως 25/7:  Πτελέα
25/1 έως 3/2 & 26/7 έως 4/8:  Κυπαρίσσι
4/2 έως 8/2 & 5/8 έως 13/8:  Λεύκη
9/2 έως 18/2 &14/8 έως 23/8:  Κέδρος
19/2 έως 28/2 &24/8 έως 2/9:  Πεύκο
1/3 έως 10/3 & 3/9 έως 12/9:  Κλαίουσα Ιτιά
11/3 έως 20/3 & 13/9 έως 22/9:  Λεμονιά lime
Μάρτιος 21 : Βελανιδιά Σεπτέμβριος 23 :  Ελιά
22/3 έως 31/3 & 24/9 έως 3/10:  Φουντουκιά
1/4 έως 10/4 & 4/10 έως 13/10:  Μελία Rowan
11/4 έως 20/4 & 14/10 έως 23/10:  Σφένδαμος
21/4 έως 30/4 & 24/10 έως 11/11:  Φιστικιά
1/5 έως 14/5 :  Λεύκη
15/5 έως 24/5 & 12/11 έως 21/11:  Καστανιά
25/5 έως 3/6 & 22/11 έως 1/12:  Μελία–Στακτης
3/6 έως 13/6 & 2/12 έως 11/12:  Γαύρος
14/6 έως 23/6 & 12/12 έως 21/12:  Συκιά
Ιούνιος 24 : Σημύδα Δεκέμβριος 22:  Οξιά
25/6 έως 4/7 & 23/12 έως 31/12:  Μηλιά 


ΒΕΛΑΝΙΔΙΑ (Γενναίος): γενναίος, δυνατός, άκαμπτος, ανεξάρτητος, ευαίσθητος. Οι αλλαγές δεν σας αρέσουν ιδιαίτερα και πατάτε σταθερά στη γη. Είστε άνθρωπος της δράσης.

ΓΑΥΡΟΣ (Καλή γεύση): ενδιαφέρεστε για την εμφάνισή σας. Δεν είστε εγωιστής, σας αρέσει η άνετη, αλλά λογική και πειθαρχημένη ζωή, αναζητάτε την ευγένεια και την αναγνώριση σε έναν συναισθηματικό σύντροφο και ονειρεύεστε ασυνήθιστους εραστές. Δεν είστε ποτέ σίγουροι για τις αποφάσεις σας, ενώ σας διακρίνει η ευσυνειδησία, αλλά και η δυσπιστία.

ΕΛΑΤΟ (Μυστήριος): αξιοπρεπής, σοφιστικέ, αγαπάτε οτιδήποτε ωραίο. Μελαγχολικός, πεισματάρης, έχετε εγωιστικές τάσεις, αλλά νοιάζεστε για τους κοντινούς σας ανθρώπους. Είστε μετριόφρων, πολύ φιλόδοξος, ταλαντούχος, επιμελής, μοναδικός εραστής. Έχετε πολλούς φίλους, πολλούς εχθρούς και είστε πολύ αξιόπιστος.

ΕΛΙΑ (Σοφός): αγαπάτε τον ήλιο. Έχετε ζεστά και ευγενικά αισθήματα, είστε λογικός, ισορροπημένος, ανεχτικός, εύθυμος, ήρεμος. Αποφεύγετε τις επιθέσεις και την βία, έχτε πολύ καλή αίσθηση της δικαιοσύνης, ενώ παράλληλα είστε ευαίσθητος, ευσυγκίνητος. Αγαπάτε το διάβασμα και την παρέα των σοφιστικέ ανθρώπων.

ΚΑΣΤΑΝΙΑ (Ειλικρίνεια): ασυνήθιστης ομορφιάς, δεν θέλετε να εντυπωσιάζετε, ενώ έχετε αναπτυγμένο το αίσθημα της δικαιοσύνης. Σας διακρίνει η ζωντάνια. Είστε γεννημένος διπλωμάτης, αλλά εκνευρίζεστε εύκολα. Είστε ο ευαίσθητος της παρέας, συχνά λόγω έλλειψης αυτοπεποίθησης. Μερικές φορές ενεργείτε με υπεροχή παρόλο που νιώθετε ότι δεν σας καταλαβαίνουν. Αγαπάτε μόνο μία φορά και έχετε δυσκολίες στην εύρεση συντρόφου.

ΚΕΔΡΟΣ (Πεποίθηση): σπάνιας ομορφιάς, ξέρετε πώς να προσαρμόζεστε. Σας αρέσει η πολυτέλεια και η καλή υγεία. Δεν είστε καθόλου ντροπαλός και τείνετε να περιφρονείτε τους άλλους. Σας διακρίνει η αυτοπεποίθηση, η αποφασιστικότητα, η ανυπομονησία, τα πολλά ταλέντα. Είστε επιμελής, αισιόδοξος και ικανός να παίρνετε γρήγορες αποφάσεις. Περιμένετε τη μία και μοναδική αληθινή αγάπη.

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙ (Πιστότητα): δυνατός, μυώδης, προσαρμοστικός, παίρνετε ότι έχει η ζωή να δώσει, είστε ικανοποιημένος, αισιόδοξος, ποθείτε τα χρήματα και την αναγνώριση. Μισείτε τη μοναξιά, ενώ είστε παθιασμένος εραστής που δεν μπορεί να ικανοποιηθεί. Πιστός, ευέξαπτος, απείθαρχος, σχολαστικός και αδιάφορος.

ΛΕΜΟΝΙΑ LIME (Doubt): δέχεστε αυτά που σας επιφυλάσσει η ζωή με έναν σύνθετο τρόπο, μισείτε τους τσακωμούς, το στρες και τον μόχθο, δεν σας αρέσει η τεμπελιά και η αργία. Είστε μαλακός και εύκαμπτος , κάνετε θυσίες για τους φίλους και έχετε πολλά ταλέντα. Δεν είστε, όμως, αρκετά επίμονος για να τα κάνετε να ανθίσουν. Συχνά, γκρινιάζετε και παραπονιέστε. Είστε πολύ ζηλιάρης, αλλά και πιστός.

ΛΕΥΚΗ (Αβέβαιος): δεν έχετε πολύ αυτοπεποίθηση, ενώ είστε γενναίος μόνο εάν είναι απαραίτητο! Εχετε ανάγκη την καλή διάθεση και τον ευχάριστο περίγυρο. Είστε πολύ επιλεκτικός, συχνά μοναχικός και καλλιτεχνική φύση. Η οργάνωση είναι κάτι που σας διακρίνει. Τείνετε στη φιλοσοφία, ενώ είστε αξιόπιστος σε κάθε κατάσταση και παίρνετε τη συνεργασία πολύ σοβαρά.

ΜΕΛΙΑ ROWAN (Ευαισθησία): γεμάτος από γοητεία, εύθυμος, προικισμένος χωρίς εγωισμό, σας αρέσει να τραβάτε την προσοχή. Αγαπάτε τη ζωή και την κίνηση. Είστε συγχρόνως εξαρτημένος και ανεξάρτητος, καλλιτεχνικός, φλογερός, αισθηματικός, καλή παρέα, αλλά δεν συγχωρείτε.

ΜΕΛΙΑ – ΣΤΑΚΤΗΣ ASH (Φιλόδοξος): ασυνήθιστα ελκυστικός, παρορμητικός, απαιτητικός, δεν νοιάζεστε για την κριτική. Είστε φιλόδοξος, έξυπνος, ταλαντούχος, σας αρέσει να παίζετε με τη φωτιά. Μπορείτε να γίνετε εγωιστής, πολύ αξιόπιστος και αντάξιος εμπιστοσύνης, καλός συνεργάτης, πιστός και φρόνιμος εραστής. Μερικές φορές το μυαλό εξουσιάζει την καρδιά σας.

ΜΗΛΙΑ (Αγάπη): πολλή γοητεία, εμφάνιση και έλξη, ευχάριστη αύρα. Είστε περιπετειώδης, ευαίσθητος, πάντα ερωτευμένος, θέλετε να αγαπάτε και να σας αγαπούν, πιστός και τρυφερός σύντροφος, πολύ γενναιόδωρος. Ζείτε για το σήμερα. Θα μπορούσε κανείς να σας χαρακτηρίσει σαν έναν ελεύθερο από έγνοιες φιλόσοφο με φαντασία.

ΟΞΙΑ (Δημιουργός): νοιάζεστε για την εμφάνισή σας, είστε υλιστής, σας αρέσει η καλή οργάνωση της ζωής και της καριέρας σας. Είστε καλός στη διαχείριση των οικονομικών και καλός ηγέτης, καθώς δεν παίρνετε μη απαραίτητα ρίσκα. Είστε λογικός και θαυμάσια συντροφιά, ενώ σας αρέσει πολύ να κρατιέστε σε φόρμα.

ΠΕΥΚΟ (Σχολαστικός): αγαπάτε την ευχάριστη παρέα, ξέρετε πώς να κάνετε τη ζωή άνετη. Είστε πολύ δραστήριος, φυσικός, καλή παρέα, ερωτεύεστε εύκολα, αλλά το πάθος σας σβήνει γρήγορα. Απογοητεύεστε εύκολα μέχρι να βρείτε αυτό που θεωρείτε ιδανικό. Είστε άξιος εμπιστοσύνης και πρακτικός.

ΠΤΕΛΕΑ (Γενναιόφρων): ευχάριστη όψη, γουστόζικα ρούχα, δυνατές απαιτήσεις. Δεν ξεχνάτε τα λάθη, είστε εύθυμος τύπος, σας αρέσει να οδηγείτε, αλλά όχι να υπακούετε σε εντολές. Ειλικρινής και πιστός σύντροφος, σας αρέσει να παίρνετε αποφάσεις για άλλους, γενναιόδωρος, με καλή αίσθηση του χιούμορ, πρακτικός.

ΣΗΜΥΔΑ (Έμπνευση): ζωντανός, ελκυστικός, κομψός, φιλικός, απαιτητικός, μετριόφρων, δεν σας αρέσει η υπερβολή, αγαπάτε τη ζωή στη φύση και την ηρεμία. Δεν είστε πολύ παθιασμένος, αλλά έχετε πολύ φαντασία και μικρή φιλοδοξία. Σας αρέσει να δημιουργείτε μία ήρεμη και ευχάριστη ατμόσφαιρα.

ΣΥΚΙΑ (Ευαισθησία): πολύ δυνατός, λιγάκι ισχυρογνώμων, ανεξάρτητος, δεν σας αρέσουν οι αντιφάσεις και οι διαφωνίες. Αγαπάτε τη ζωή, την οικογένειά σας, τα παιδιά και τα ζώα, ενώ έχετε καλή αίσθηση του χιούμορ.

ΣΦΕΝΔΑΜΟΣ (Ανεξάρτητος): ένα όχι συνηθισμένο άτομο, γεμάτος φαντασία και γνησιότητα, ντροπαλός και επιφυλακτικός, φιλόδοξος, περήφανος, με αυτοπεποίθηση. Αγαπάτε τις νέες εμπειρίες, είστε αρκετά νευρικός, έχετε καλή μνήμη, αλλά μπερδεμένη ερωτική ζωή, μαθαίνετε εύκολα και θέλετε να εντυπωσιάζετε.

ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ (Ασυνήθιστος): γοητευτικός, χωρίς απαιτήσεις, ξέρετε πώς να κάνετε εντύπωση. Είστε ενεργός αγωνιστής για κοινωνικούς σκοπούς, δημοφιλής, μελαγχολικός και παράξενος εραστής, ειλικρινής, και ανεκτικός σύντροφος, με ακριβή αίσθηση δικαιοσύνης.

ΦΥΣΤΙΚΙΑ (Πάθος): άκαμπτος, περίεργος και γεμάτος αντιθέσεις, συχνά γίνεστε εγωιστής και επιθετικός. Είστε αριστοκράτης, με απρόσμενες αντιδράσεις, αυθόρμητος, ενώ η φιλοδοξία σας δεν έχει όρια. Είστε δύσκολος και ασυνήθιστος σύντροφος. Δεν αρέσετε πάντα, αλλά συχνά σας θαυμάζουν. Έχετε πολυμήχανη στρατηγική, είστε πολύ ζηλιάρης και φλογερός, χωρίς συμβιβασμούς.

ΚΛΑΙΟΥΣΑ ΙΤΙΑ (Μελαγχολία): ωραίος, αλλά μελαγχολικός, ελκυστικός, πολύ ευσυγκίνητος, αγαπάτε οτιδήποτε ωραίο και γευστικό και τα ταξίδια. Είστε ονειροπόλος, ακούραστος, ιδιότροπος, ειλικρινής, μπορεί να επηρεαστείτε αλλά δεν μπορείτε να συμβιώσετε εύκολα. Είστε απαιτητικός, έχετε διαίσθηση. Θέλετε να βρείτε έναν σύντροφο άγκυρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου