Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2011

Απλές συμβουλές για την αντιμετώπιση του ιδρώτα


Υπάρχουν μερικά ενοχλητικά πράγματα, με τα οποία πρέπει να συνηθίσουμε ότι θα ζούμε για πάντα. Η εφίδρωση είναι ένα από αυτά. Η διαδικασία αντιμετώπισης της εφίδρωσης είναι πολύ απλή και να γνωρίζεται ότι δε μπορείτε να απαλλαγείτε οριστικά από αυτή με ένα μαγικό ραβδί. Ωστόσο, μπορείτε να την ελέγξετε για να αισθάνεστε καλά με το δέρμα σας.Θα πρέπει λοιπόν:


 • Πάντα να αγοράζετε ισχυρά αντιεφιδρωτικά. Όταν επιλέγετε ένα αποσμητικό, να βεβαιώνεστε προηγουμένως ότι είναι αρκετά ευαίσθητο για το δέρμα σας. Καλό θα ήταν να μην επιλέξετε κάποιο προϊόν που έχει ισχυρή μυρωδιά.
 • Να προτιμάτε να βάζετε αποσμητικό τη νύχτα. Μη σας εκπλήσσει αυτό. Το ανθρώπινο σώμα δεν παράγει τόσο πολύ ιδρώτα κατά τη διάρκεια της νύχτας. έτσι όταν βάζετε το αποσμητικό πριν κοιμηθείτε, θα φράξουν τα κανάλια ιδρώτα πιο αποτελεσματικά.
 • Γενικά, θα πρέπει να έχετε πάντα μαζί σας ένα αποσμητικό κατά της εφίδρωσης. 
 • Επαναλάβετε τη χρήση του αποσμητικού το μεσημέρι, έτσι ώστε να σας προστατεύσει από την εφίδρωση για το υπόλοιπο της ημέρας. 
 • Να φοράτε πάντα ρούχα που βοηθούν το σώμα ν' αναπνεύσει.
 • Και μη ξεχνάτε: το καπέλο μπορεί  να σας προστατεύει από τον ήλιο, προκαλεί όμως ιδιαίτερη εφίδρωση. Έτσι αν είναι να φορέσετε καπέλο για διασκέδαση ή απλά ως αξεσουάρ, καλύτερα να το αποφύγετε.

4 σχόλια:

 1. Γεια σου!Σε ευχαριστώ πολύ για το σχολιο σου!Πολύ χρήσιμο ποστ!!!:D

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. τα περισσοτερα αποσμητικα ειναι καρκινογονα!προσεξτε..://

  ΑπάντησηΔιαγραφή