Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Πως να χρησιμοποιήσεις σωστά το eyeliner





Θα ήθελες πολύ να διαθέτεις το ταλέντο της φίλης σου και να μπορείς να σχηματίζεις τη γραμμή με το eyeliner γρήγορα και εύκολα. Δυστυχώς δεν μπορούμε όλες οι γυναίκες να είμαστε ευλογημένες, μπορούμε όμως να έχουμε στη διάθεσή μας τα κατάλληλα προϊόντα και τις σωστές συμβουλές.



To πρώτο βήμα είναι να σχεδιάσεις με ένα μολύβι ματιών μια γραμμή, όσο το δυνατόν πιο κοντά γίνεται στις ρίζες των βλεφαρίδων σου.  Αφού λοιπόν τώρα έχεις την τέλεια γραμμή, μετά μπορείς να περάσεις πάνω της το eyeliner. Για να μην τρεμοπαίζει το χέρι σου, φρόντισε να στηρίζεις τον αγκώνα σου σε ένα τραπέζι.
Αν τα μάτια σου είναι πολύ κοντά μεταξύ τους, το ιδανικό είναι να αφήσεις την εσωτερική γωνία του ματιού άβαφτη και να την φωτίσεις λίγο με μια shimmery σκιά. Αντιθέτως, μπορείς να «επεκτείνεις» τη γραμμή στην εξωτερική γωνία και να δημιουργήσεις έτσι ένα πιο δραματικό look.
Στη περίπτωση που τα μάτια σου έχουν μεγάλη απόσταση μεταξύ τους, κάνε το ακριβώς αντίθετο. Ξεκίνησε τη γραμμή του eyeliner από την εσωτερική γωνία και τελείωσε τη λίγο πριν την εξωτερική.
Για να διατηρήσεις το μακιγιάζ σου φρέσκο και νεανικό, θα πρέπει να κρατήσεις κάποιες ισορροπίες. Το καλύτερο είναι να αφήσεις το υπόλοιπο πρόσωπο καθαρό, με λίγο ρουζ στα ζυγωματικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου